28 Mart 2024

Kredi Limiti Arttırıldı

  • PDF

ayhn26-3-2014Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikler Merkez Birliği (TESKOMB) Genel Başkanı Abdulkadir Akgül yönetiminde Ankara'da düzenlenen 64.yıl Vizyon buluşma toplantısına katılan Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş yönetim ve denetim kurulunda görev yapan arkadaşları ile müjdeli haberlerle geri döndüklerini belirtti. 
Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın belirttiği üzere esnafa yönelik kredi limitleri 150 bin lira olmuştur. Hükümetimiz bir kez daha esnaf ve sanatkarın yanında olduğunu göstermiştir" dedi.
Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği'nin (TESKOMB) düzenlediği "64. Yıl Vizyon Buluşması"na katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın esnaf ve sanatkara müjdeli haberler verdiğini söyleyen Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, "Sayın Başbakanımızın belirttiği üzere kooperatiflerimizin limitleri 150 bin lira olmuştur. Ayrıca kredilerden alınan bloke sermaye payını ise 1,5 puandan 1'e çekilmiştir. Ayrıca Halk Bankası'nın kredilerden aldığı 1 puanlık komisyon payı ise yarım puana düşürülmüştür. Böylece esnaf kredi faizinde artış yapmadığımız gibi faiz yükünü de 1 puan indirmiş oluyoruz. Esnafımıza ve sanatkarımıza hayırlı olsun" diye konuştu.
Ayhan Baş, "Hükümetimiz bir kez daha esnaf ve sanatkarın yanında olduğunu göstermiştir. Esnaf ve sanatkarımız limitlerin artması ve faiz oranlarının düşmesiyle artık daha rahat hareket edecektir. Bu sayede esnaf ve sanatkarımız alınan krediler sayesinde piyasalarda bir hareket olacaktır" dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde