23 Nisan 2024

Fatsa Protokolü Cem Evinde Düzenlen İftara Katıldı

  • PDF

cemevi13-11-2013Fatsa Protokolü Muharrem ayı nedeniyle Cem Evi Derneği ve Fatımatüz Zehra Derneği organizesinde Muharrem ayı nedeniyle organize edilen iftar yemeğine katıldı.
İftar yemeğine Kaymakam Bekir Atmaca, Garnizon Komutan Bnb.Salih Gödek, Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Bnb.Halit Gülten, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Cibellik, İlçe Müftüsü Hüseyin Can, FASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gül, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, Ordu Esnaf Odaları Birlik Başkanı Aydın Bostancıoğlu ve çok sayıda alevi Sünni vatandaşlar katıldı.

“Birlik Ve Beraberliğimizi Mevlam Daim Eyler”
İftar yemeğinin sonunda İlçe Müftüsü Hüseyin Can’ın yaptığı duanın ardından Fatımatüz Zehra Derneği Başkanı Ali Rıza Güvenkaya yaptığı teşekkür konuşmasında, “İnşallah bu iftarların devamı gelir, birlik ve beraberliğimizi Mevlam daim eyler. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“Bütün Ülkemize Ve Dünyaya Örnek Olmasını Diliyorum”
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise yaptığı konuşmada, “İdrak ettiğimiz Muharrem ayının bütün Müslüman kardeşlerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yeni Hicri yılbaşını da idrak ettik, Muharrem ayı ile birlikte yılımızın ve yaşayacağımız ömrümüzün hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu güzellik içerisinde iki derneğimizin ortaklaşa tertip ettiği bu iftar sofrasının başta Fatsa’mızdaki kardeşlik birlik ve beraberlik ruhunun gelişmesi adına bu zamana kadar çok güzel olan bu birlik ve beraberliğin daha da gelişmesi bütün ülkemize ve Dünyaya örnek olması dileğiyle hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

“Emeği Geçen Dernek İdarecilerine Teşekkür Ediyorum”
İftar yemeğinde son konuşmayı Kaymakam Bekir Atmaca yaptı. Bu mübarek günler birlik ve beraberliğimiz için güzel fırsatlar diyerek sözlerine başlayan Kaymakam Bekir Atmaca, “Cem Evimiz Camisi ve aş evi ile birlikte Türkiye’de bir ilk olmakla beraber örnek de teşkil etmektedir. Bu Fatsa’daki birlik ve beraberliği göstermektedir. Temennimiz bu çalışmaların birlik ve beraberliği daha kuvvetlendirmesidir. Muharrem ayının ilçemiz için ülkemiz için hayırlar getirmesini diliyorum. İftar organizasyonunda emeği geçen dernek idarecilerine teşekkür ediyorum. Herkese sağlık ve afiyetler diliyorum” şeklinde konuştu.cemev13-11-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde