25 Nisan 2024

Ahmet Özyurt Medya Mensuplarıyla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

  • PDF

kavlt30-102013AK Parti Fatsa Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Özyurt, Fatsa'da görev yapan medya mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelerek Fatsa’nın ihtiyaçlarını birde basın mensuplarından dinledi.
Fatsa Belediyesi Çamlık Restoran'da düzenlenen kahvaltı programına eski İl Genel meclis Üyesi Süleyman Şahin de katıldı.
Konuşmasına basının önemine değinerek başlayan Özyurt: "Bizler, ne yaparsak yapalım, anlatamadığımız takdirde bir süre sonra unutulur. Bunu da en güzel, basınımız aracılığıyla topluma aktarabiliyoruz. Basın en önemli görevlerden birini yerine getiriyor. Yaptığımız her şeyi kamuoyuna anlatıyor. Dolayısıyla halkımızla hizmetlerimiz arasında bir köprü oluyor" dedi.

"Önümüzde bir süreç var"
Sosyal belediyecilik anlayışını birinci sıraya koyacaklarını ifade eden Özyurt: "Önümüzde bir süreç var. 9-10 Kasım tarihlerinde parti içinde temayül yoklamaları, ardından kamuoyu yoklamaları ve genel merkezin kararı ile Fatsa Belediye Başkan Adayı belirlenecek. Allah Nasip eder ve aday olursak bizim birinci anlayışımız sosyal belediyecilik anlayışı olacak. Bunu özellikle belirtiyorum. Sosyal belediyecilik konusunu ilerleyen günlerde paylaşacağız ve detaylarına ineceğiz" diye konuştu.

"Olumlu Tepkiler Aldım"
Aday adaylığını açıklamasının ardından kamuoyundan olumlu tepkiler aldığını sözlerine ekleyen Ahmet Özyurt: "Fatsa'mızın her yanını gezerek insanlarla buluşup, fikirlerini almaya çalışıyoruz. Kamuoyundan çok olumlu tepkiler alıyorum. Çeşitli programlarla insanlarımızla buluşuyorum. Neticede bu bir demokrasi yarışıdır. Bu demek değildir ki, Fatsa'da güzel şeyler yapılmıyor. Tam aksine Fatsa'da çok güzel hizmetler yapıldı ve yapılmaya devam ediyor. Çalışkan bir belediyemiz var. Ben AK Parti teşkilatının bir neferi olarak bu çalışmaların içerisinde oldum. Bugün de bu bayrağı daha ileriye taşımak için aday adayıyım. Fatsa'mıza hizmet etmek için göreve talip oldum" diyerek konuşmasını tamamladı.kahv30-10-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde