23 Nisan 2024

Sinan Yağmur Fatsa’ya Geldi

  • PDF

askn30-10-2013Türkiye'nin en çok okunan yazarlarından olan ve özellikle Aşkın Gözyaşları Tebrizli Şems ve Aşkın Gözyaşları II Hz. Mevlana kitapları herkesin dilinde olan Sinan Yağmur Fatsa'ya geldi. 
Fatsa Genç İş Adamları Derneği Başkanı Serkan Erdik'in nikah şahitliğini yapmak için Fatsa'ya geldiğini ifade eden Yağmur: "Programlarımın çok ve yoğun olmasına rağmen Serkan kardeşime verdiğim sözü tutmak için geldim. Şimdiden ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.
Mütevazi ve alçakgönüllü davranışlarıyla dikkat çeken Yağmur'un Arda Turan'dan Aziz Yıldırım'a, Fatih Terim'den Gülben Ergen'e, Cemil İpekçi'den Murat Göğebakan'a kadar pek çok hayranı var. Hatta Aziz Yıldırım cezaevinde kaldığı sürede istediği tek kitap da Sinan yağmur'a aitti. Son olarak Aşk'a Yolculuk Veysel Karani kitabını yayımlayan Yağmur, kitap fuarlarının da kapı pencere kırdıran yazarlarından. Kitapları her zaman en çok satan yazarlar listesinde olan Sinan Yağmur buna rağmen pek çok kişi tarafından tanınmıyor. Peki, kimdir Sinan Yağmur?
1965 yılında Kırşehir'de doğan Sinan Yağmur, ilk ve orta öğrenimini Kırşehir'de tamamladı ve sırasıyla 1984'te Kırşehir İmam Hatip Lisesinden , 1990 da ise Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. 1990 yılında yüksek lisansını "Kelam ve İslam Felsefesi Ana Bilim Dalı"nda başladı. 1991 yılında Kadınhanı imam hatip lisesinde öğretmenliğe başlayan Sinan Yağmur sırasıyla Konya İHL, ve Meram Dr. Ali Rıza Bahadır İHL de idarecilik görevlerinde bulundu. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Çeşitli dergi ve gazetelerde yazıları çıkan Sinan Yağmur Türkiye ve dünyayı karış karış gezerek imza günleri düzenliyor, konferanslar veriyor.

 

Sinan Yağmur'un Eserleri:
Kuranda Büyük Günahlar
Benim Annem Bir Melek
Kaf Dağından Masallar
Kara Göz ve Hacıvat
Dede Korkut Hikâyeleri
Sevda Şelalesi
Öğretmence Sevebilmek İnsanı
Hz. Mevlana Tennure Ve Ateş
Aşkın Peygamberi HZ. Muhammed
Aşkın Gözyaşları (5 seri)
Tarihimi Çok Seviyorum

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde