29 Mart 2024

Temizlik Ekipleri Daha Temiz Fatsa İçin Çalışıyor

  • PDF

tmiz30-10-2013Fatsa Belediyesi’nin temizlik işlerini sürdüren Trenkwalder Ebru Temizlik ekipleri "Daha Temiz Fatsa" için gece gündüz çalışıyor.
Temizlikte büyük atılım yapan 
Fatsa Belediyesi, yoğun temizlik programını gece gündüz uygulayarak sağlıklı alanlar yaratma konusundaki duyarlılığını sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, günlük çalışma programlarına bu talepleri de değerlendirip ekleyerek tam kapasite ile hizmet üretiyor.
Belediyecilik hizmetlerinde temizliğin önemli bir yeri vardır diyen Trenkwalder Ebru Temizlik Çevre Mühendisi Erdem Yuva, "Sağlıklı nesiller için sağlıklı kentlerin var olması ve sürdürülmesi, modern dünyanın gerekleri arasındadır. 'Yeni Toplumcu Belediyecilik' anlayışının her alanda olduğu gibi temizlik konusunda da uygulanması gerekmektedir, Bölgemizin göz bebeği Fatsa’mızın pırıl pırıl olması için yoğun çalışma yapıyoruz. Bu konuda her gün yaklaşık 100 bin nüfusun gelip geçtiği bölgemizde Fatsalıların da çevre temizliğine karşı duyarlılık göstermelerini bekliyoruz. Bu kent hepimizin ve hepimizin koruması altında olmalıdır.
Rutin sokak temizliğinin yanı sıra 15-20  kişiden oluşan ekiplerimizle mahalle mahalle toplu temizlik çalışması yapıyoruz. Temizlik ekiplerimiz,  pazar yerlerinin temizlenmesi ve yıkanmasından, okullarımızın ve camilerimizin bahçelerinin temizliğinden, mevcut çöp konteynırlarının temizlenmesine  kadar geniş bir çalışma programı dahilinde hizmet vermektedir. Programlar aylık, haftalık günlük şekliyle sekteye uğramadan düzenli ve özverili bir şekilde uygulanmaya devam etmektedir” dedi.temiz30-10-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde