19 Nisan 2024

Bütün İlgililerin Dikkatine! Bu görüntü yakışıyor mu?

  • PDF

yl23-10-2013Ilıca, Uzundere mahallesinden Nuri Gül isimli vatandaş günümüz koşullarına uymayan bir şekilde, engelli çocuklarını okul servisine sırtında taşıyor.

900 metrelik yolunu nereye başvurduysa yaptıramayan Nuri Gül, artık isyan etme noktasına gelmiş.

Nuri Gül isimli baba, çocukları Uğur ve Burcu’yu sırtında okul servisine taşıdığını başta Kaymakamlık olmak üzere ilgili kurumlara resmi olarak bildirilmesine rağmen, 900 metrelik bir yolun halen yapılmadığı, engelli kardeşlerin babaları tarafından beyan ediliyor.

Yürümekte zorluk çeken kardeşlerin okula gidebilmeleri artık baba Nuri Gül için bir çile olmuş.

Yolun bozuk olması nedeniyle servis aracının mahalleye giremediğini iddia eden baba Nuri Gül, “bütün makamlara müracaat etmemize rağmen 900 metrelik yolumuz yapılmadı. Çocuklarım engelli oldukları için yürüme zorluğu çekiyorlar. Yol bozuk olduğu için servis aracı evimizin önüne inemiyor. Hatta mahalle sakinleri olarak 25 imza toplayıp kaymakamlığa ve belediyeye başvurduk. Bu mağduriyetimiz halen giderilmiş değil. Yetkililerden bir ses bekliyoruz. Yolumuzun yapılmasını arzu ediyoruz” dedi.yol23-10-2013yol-23-10-2013

Nuri Gül isimli babanın bu feryadını geçen haftaki gazetemizde de dile getirmiştik. Ancak başta kaymakamlık olmak üzere hiçbir ilgili kurum bu feryada kulak vermedi.

Günümüz koşullarında çocuklarını 900 metrelik yoldan sırtında servis aracına taşıyan bu vatandaşın durumu bir ibret tablosu oluşturuyor olsa gerek…

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde