19 Nisan 2024

Sultan Suğur Mali Müşavirlik Bürosu’nun Açılış Kurdelesini Eski Bakan Şahin Kesti

  • PDF

sltan23-10-2013Fatsa’da hizmet veren mali müşavirlik bürosuna bir yenisi daha katıldı. Mali Müşavir Sultan Suğur’un bürosun yoğun katılımla 12 Ekim 2013 Cumartesi günü hizmete açıldı.

AK Parti Ordu Milletvekili ve Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, Mali Müşavirler Meslekte Birlik Başkanı Mustafa Çaya, Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ordu İl Özel İdare Genel Sekreteri Selami Aydın, Korgan Belediye Başkanı İhsan Güven, Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Abdullah Erarslan ile birlikte çok sayıda iş ve siyaset erbabının hazır bulundu.

“Sultanhanım Çifte Bayram Yaşıyor”
Açılış töreninde konuşan AK Parti Ordu Milletvekili ve Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Fatsa’nın ekonomik yönden son derece dinamik bir şehir olduğunu ve bu şehirde hayatın farklı alanlarında iş yapan ve yapacak olan insanlarımıza öncelikle bu şehrin öz evlatları olmak üzere her zaman ihtiyacımız olduğunu belirterek “Bugün burada bir hanımefendinin medeni cesaret örneği göstererek açılışını gerçekleştireceğimiz bu yeri ayrı bir mana teşkil etmektedir. Fatsa’nın çarşısında, pazarında erkekler kadar olmasa da dikkati çekecek derecede hanım girişimciler ve işyeri sahipleri var. Burası da hizmet edeceği diğer işyerlerinin doğru ve dürüst iş ve işlem yapmasına vesile olacak bir müşavirlik bürosu olarak çalışmalarını sürdürecektir. Buna inanıyoruz. Buna güveniyoruz. Bir bayramın arifesinde eminim ki Sultan hanımın bugün bu açılışla çifte bayram yaşayacak. Her zaman mutlu ve başarılı olmasını diliyorum. Bu vesile ile üreten ve çalışan, hayatını helalinden kazanan herkesi yürekten kutluyoruz. Hayırlara ve bol kazançlara vesile olmasını, bol kazançla bir kısmının toplum hizmetine sunulmasını diliyorum” dedi.

Açılış duası Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Abdullah Erarslan tarafından yapılan işyerinin kurdelesi topluca kesilerek hizmete sokuldu.sultn23-10-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde