29 Mart 2024

Adil Karamustafa: “ Vatandaşların güzel vakit geçirebileceği ortam yarattık”

  • PDF

adil10-10-2013Fatsa City AVM, ilk açıldığından bu zamana kadar etkinliklerine ara vermeden devam ediyor.

AVM kapsamında yapılan faaliyetler vatandaşların yoğun ilgisini kazanırken; insanların rahat vakit geçirebilecekleri ortam oluşturuyor.

Canlı müzik etkinliklerinin devam ettiğini belirten Kahve Diyarı ve Lezzet Diyarı sahibi Adil Karamustafa; “Vatandaşlarımızın soğuk kış gecelerinde güzel vakit geçirebilecekleri ortamı yaratmak için AVM kapsamında birçok etkinlik gerçekleştiriyoruz. Çarşamba, Cuma ve Cumartesi akşamları Grup Menzil eşliğinde canlı müzik etkinliği gerçekleştireceğiz. Tüm vatandaşları bu etkinliğimize davet ediyoruz” dedi.

Yapılan bu canlı müziklerle Fatsalı gençlere olanak sağladıklarını belirten Adil Karamustafa; “Bu müzik grubumuz; 2 yıldan bu yana 3 tane Fatsalı lise öğrencisinin birlikte çalışıp sahne aldığı bir grup. Bateri, elektro, akustik gitar ve solistten oluşmakta. Genellikle pop müzik ağırlıklı çalan bir grup. Fatsa’da bu tür olanakları gençlerimize yaratmalıyız ki; gençlerde kendilerini ilerleyen yıllara doğru daha da geliştirebilsinler.” diye konuştu.adl10-10-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde