18 Nisan 2024

Mehmet Onmuş; Sakarya Mahallesi Muhtar Adaylığını Açıkladı

  • PDF

mhmet2-10-2013Fatsada’ki mahalle muhtarlıkları için de kıyasıya yarış başladı. Birçok mahallede muhtar adayları adaylıklarını açıklamaya başladı. 
Fatsa Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Onmuş da önümüzdeki yıl yapılacak olan yerel seçimlerde Sakarya Mahallesine Muhtar Adayı olduğunu gazetemize beyan etti.
Mehmet Onmuş, "Sakarya mahallesine muhtar seçildiğim taktirde,; İnşallah halkımıza çok amaçlı hizmet politikasıyla görev yapacağım. Bilindiği üzere iki dönemdir Sakarya mahallesi muhtarlık görevini Kenan Aygüzel kardeşimiz yürütüyor. Ancak Sakarya Mahallesi sakinleri, Muhtar Aygüzel'in yönetiminden çok fazla memnun olmadıklarını dile getirdiler. Benim muhtar adayı olmamı istediler. Ben de bunu bir görev kabul ederek adaylığımı açıklıyorum" dedi.
"Evrak veya Belgeye Mühür için İmza Parası Alınmayacak"
"Sakarya Mahallesi muhtarlığı görevine geldiği takdirde birçok yeniliklerle halkımızın teveccühünü kazanacağız" diyerek iddialı projelerini açıklayan Onmuş, "İlk etapta vatandaşımızdan herhangi evrak ve belgeye karşı ücret alınmayacaktır. Vatandaşlarımızı ayrıştırmadan ve gruplaştırmadan her türlü hizmeti gerek bizden gerekse de yetkili mercilerden alacaklardır. Çünkü biz yönetimlere acemi değiliz. Sakarya Mahallesi muhtarlığı adaylığımı gazeteniz vasıtasıyla tüm vatandaşlarımıza açıklıyorum.
" Halkımızın Mutlu Ve Acı Günleri İçin 500 Kişilik Sandalye Ve Masa"
Amacımız sadece muhtarlık mührünü almak değil, halkımızın düğününde, nişanında, davetinde ve cenazesinde gelen misafirlerin rahat bir şekilde ziyaretlerini yapıp ve onların mutluluklarına, acılarına ortak olmaktır. Gözümüze çarpan bir konu ise muhtarlığın bu programlarda bir katkısının olmamasıdır. Bu düşünceyle Sakarya Mahallesi muhtarlığına dönemimizde 400 veya 500 kişilik sandalye ve masa grubunu kazandıracağız. Yani vatandaşımızın maddi durumu çok elverişli olmadığı için bu tür eksiklikler büyük sorun olabiliyor ve bu nedenle fakir ve yoksul vatandaşlarımız ücretsiz bir şekilde yararlanacaktır. Ayrıca muhtarlığımıza ait bir ses düzeni olacaktır. Yine aynı şekilde vatandaş düğününü, nişanını ve davetini mahalle muhtarlığımıza ait ses sistemini kullanarak her hangi bir sorun yaşamayacak. Tabi bu hizmetler sıralı bir şekilde olacağından dolayı düğünü, nişanı veya daveti gibi topluluk içerikli konularda bize gelip bir zaman dilimde kendisine yer verilecektir. Vatandaşlarımız bu isteklerini en az 10 veya 15 gün önceden belirterek bu isteklerini bize dile getirmelidir ki o gün ses sistemini alma konusunda sıkıntı yaşamasın. Ayrıca vereceğimiz bu hizmetin tamamı ücretsiz olacak" dedi.

"Maddi Durumu Olmayan Öğrencilere Burs Vereceğiz"
Bunun yanın da fakir ailelerin öğrenci çocuklarına ücretsiz burs imkânı sağlanacaktır. Bu konu hayata geçireceğimiz diğer konulardan daha çok önemlidir. Bilindiği üzere bir dernek başkanlığı görevim bulunuyor. Benim amacımız makam veya koltuk merakı değil, milletimize ve halkımıza hizmet etmektir. İnşallah Sakarya Mahallesi sakinleri bizleri seçer ve onların verdiği güveni boşa çıkarmayacağımızın sözünü veriyorum. Bu kapsamda mahallemize ve sakinleri için yapılması gereken çok proje var. İnşallah hepsini yaparak vatandaşlarımızın hizmet özlemini dindireceğiz" dedi.onmus2-10-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde