20 Nisan 2024

Büyük Birlik Partisi İlçe Teşkilatı Gazetemize Ziyarette Bulundu

  • PDF

bbp2-10-2013Büyük Birlik Partisi Fatsa İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkanı Aday Adayı gazetemizi ziyaret etti.

İlçe Başkanı Ümit Demir , Belediye Başkan Aday Adayı Sevim Sezgi Demir ve Yönetim kurulu üyleriyle birlikte gerçekleştirilen ziyarette; yerel gündeme dair sohbetlerde bulunuldu.

Fatsa’da seçim startını verdiklerini açıklayan BBP Fatsa İlçe Başkanı Ümit Demir: “ Fatsa Belediye Başkan Aday Adayımız Sevim Sezgi Demir ile halkla tanışmak ve kaynaşmak amacıyla ilçe esnaflarına ziyarette bulunuyoruz. Basın kuruluşu olarak ilk ziyaretimizi size gerçekleştirmiş olduk. Bu ayın 7’sinden sonra Belediye Başkan Adayımızı açıklayarak daha detaylı bir şekilde basın açıklamalarında bulunacağız. İlerleyen günlerde sizlerin aracılığıyla halkımıza projelerimizi duyuracağız” dedi.

Öğretmen olan ve bu mesleğini icra etmeyip ticaretle uğraşan BBP Belediye Başkan aday adayı Sevim Sezgi Demir: “10 yıldır partim adına hizmet içinde bulunmaktayım. Amacımız Fatsa halkımıza öz yürekten hizmet etmektir. Türkiye çapında partimiz ismi altında başta Sivas Belediyesi olmak üzere 21 belediyemiz mevcut. Fatsa’mız için herzaman en iyisini yapmanın peşindeyiz. Herkes isteklerini ve dileklerini bizlere mail atıp paylaşabilir. İlerleyen günlerde Fatsa için projelerimizi açıklayacağız. 30 Mart yerel seçimlerinde iddalıyız . Kapımız ve gönlümüz herkese açıktır. Biz kimseyle aramıza mesafe koymayacağız. Bizim tek amacımız vatandaşımıza hizmet etmektir. 7 Ekimde adayımız açıklanacak. Bu görevin bana verileceğine inancım tamdır. Çalışmalarımızda yönetim kurulumuz dahil üyelerimizle birlikte ve Fatsalıların talepleri doğrultusunda projeler hazırlayacağız.“ diye konuştu.bbp-2-10-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde