29 Mart 2024

BÖREKLİ ZİYARET

  • PDF

mhar2-10-2013İlçemiz esnaflarından; özel seyehat acentası Kalamaki Tour sahibi İsmail Güvenkaya, TRT Muhabiri Muharrem Göç ve Güneş Gazetesi Haber Müdürü Ahmet Altay gazetemizi ziyaret etti.

Ziyarette; yerel gündeme dair konular konuşulurken; basın sektörü ve gazeteciliğin Fatsa’da ki durumu hakkında fikir alışverişi yapıldı. Yapılan ziyaret sırasında Kalamaki Tour sahibi İsmail Güvenkaya börek ikramıyla ziyaretini gerçekleştiriken; basın sektörünün ve gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğunu belirtti.

İsmail Güvenkaya: “Yaptığınız iş gerçekten yorucu ve özveri isteyen bir meslek. Siz değerli basın mensupları sayesinde yerel gündemi takip ediyor ve bilgileniyoruz. Yeri geliyor kendi fikirlerimizi paylaşıyor yeri geliyor başkalarının görüşlerini okuyoruz. Sizlere ve bu sektörde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Fatsa Basını’nın birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi gerektiğini belirten Muharrem Göç ise; “ Gazeteciliğin zorluğunu ve harcanan emeği bu sektörün içinde bulunanlar bilir. Fatsa’da bu sektörde bulunan tüm arkadaşlarımızı ben taktir ediyorum. Çünkü hepsi, işini elinden geldiğince layıkıyla yapmaya çalışıyor. Bizler Fatsa basın’ının bireyleri olarak; birlik ve beraberlik içinde hareket edip, ilçemizde ve sektör içerisinde meydana gelen sorunları ortak bir çerçevede hareket edip çözmeliyiz. Birlik ve beraberlik, dosthane ilişkiler ve arkadaşlık her sektörde olduğu gibi bu sektörde de herzaman kendine yer bulmalıdır” diye konuştu.

Gazetemiz Sahibi Yavuz Selim Eser: “ Değerli arkadaşlarıma, böyle bir nezaket ziyaretinde bulundukları için teşekkür ediyorum. Fatsa’da gazeteciliğin gelişmesi ve güçlü olması karşılıklı diyalog ve birliktelik içerisinde meydana gelir. Umarım bu ziyaret daha geniş kapsamda ve karşılıklı olarak sürdürülür. Ozaman basın sektöründe ki güç birlikteliği sağlanmış olur. Bu birliktelikte Fatsa’nın ve Fatsalıların menfaatine olur” dedi.muharrem2-10-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde