25 Nisan 2024

Hamarat’tan Taziye Ziyareti

  • PDF

hamarat25-9-2013Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat bir dizi ziyaretler için Fatsa'ya geldi. Ziyaret kapsamında ilk olarak geçtiğimiz ay içerisinde geçirdiği rahatsızlığı sonucu hayatını kaybeden CHP Ordu Eski Milletvekili Sami Tandoğdu'nun yeğeni Fatsa Ticaret Borsası eski Başkanı Ömer Karamolla'ya taziye ziyareti yaptı. 
Vekil Hamarat, yapmış olduğu taziye ziyaretinde başsağlığı dileklerini iletirken, "Merhum vekilimiz Sami abimizle, aramızda yakın bir bağ vardı ve sık sık görüşürdük. Ayrıca Sayın Başbakanımızla da yakın bir sohbeti vardı. Hatta bir anımız var bu konuyla alakalı, "TBMM'de karşılaştığımızda, merhum vekilimiz bana hitaben 'Ben, Başbakanla görüştüm ve bana söz verdi. Ayrıca senin adını da verdim" dedi. Sami abimizin, Başbakanımızla özel bir samimiyeti ve muhabbeti vardı" diye konuştu.
Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat'ın yapmış olduğu taziye ziyaretini memnuniyetle karşıladığını söyleyen Ömer Karamolla ve babası Necati Karamolla, "Merhum milletvekilimiz Sami Tandoğdu, çok iyi bir insandı. Hiç kimseyi ayırt etmeden, hangi düşünceye sahip olursa olsun, onu insan olarak her zaman kucaklardı. Benim hastalığım için canı verirdi ama takdiri ilahi kendi rahatsızlığına bir çare bulmadı. Yapmış olduğunuz ziyaretinizden dolayı çok memnun olduk. Allah sizden razı olsun" şeklinde konuştular.
Yapılan ziyaretin ardından Vekil Hamarat, Fatsa Ticaret Borsası Sekreteri merhum Hakan Ateşli'nin Babası Yaşar Ateşli'ye ve ailesine de taziye ziyareti yaptı.hmarat25-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde