25 Nisan 2024

Başkan Anlayan Hacı Adaylarını Uğurladı

  • PDF

haci25-9-2013Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Hac görevlerini ifa etmek üzere Fatsa Otogarından yola çıkan hacı adaylarını uğurladı.
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan hacı adaylarını uğurlarken yaptığı açıklamada, "Kurban bayramı yaklaşıyor ve artık Hac sezonu. Kafileler de kutsal topraklara gidiyorlar. Biz de bir kafileyi uğurluyoruz. Hac'ca gidenler arasında büyüklerimiz, ağabeylerimiz dostlarımız var. Rabbim onlara makbul bir Hac yapmayı nasip eylesin. Rabbim hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip eylesin. Şimdi biz öncelikle onlar için dua ediyoruz. Rabbim onların Hac'larını ve dualarını kabul eylesin. Hacı adaylarımızı boş da göndermiyoruz. Önce kendileri için af dileyecekler sonra da biz de kendimiz için de dua istiyoruz. Hacı adaylarımız geridekileri de unutmayacaklar. Rabbim inşallah bir an önce bizlere de kutsal topraklara gitmeyi nasip eylesin. Hem kutsal mekana, Kâbe'ye selam gönderiyoruz hem de Medine'ye Peygamber efendimize hassaten selam gönderiyoruz. Rabbim hayırlı eylesin" dedi.
Hacı adayları da kutsal topraklara giderken oldukça heyecanlı olduklarını söylediler ve gidemeyenlerin de ilk fırsatta gidebilmeleri temennisinde bulundular. hac25-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde