20 Nisan 2024

Evlilik Cüzdanlarını Milletvekili Hamarat Verdi

  • PDF

bicak25-9-2013Büyük Sanayi Sitesi esnaflarından İbrahim Bıçakcı ile Özgen Group personellerinden Elif Asan yaşamını birleştirdi.
Merhum Mesut Bıçakçı-Sevgi çiftinin oğlu İbrahim ile Abdulkadir-Fatma Asan çiftinin kızı Elif’in düğün törenleri Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleştirdi. Çiftlerin nikah memurluğunu Fatsa Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Yusuf Başta yaparken, nikah şahitliklerini AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Ahmet Gülmez ve Emrullah Burnaz gerçekleştirdi. AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat çiftlere evlilik cüzdanını oylamayla takdim etti. Evlilik cüzdanının kime verilmesi noktasında davetlilerden alkış alan Hamarat her iki çifte de eşit alkış alınca evlilik cüzdanını gelin ve damada birlikte verdi.
Düğünde yakın ilgi ve alakasını esirgemeyen Fatsa Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, “Merhum Mesut başkanımızın evlatları bizlere emanet. Onlar bizim yeğenlerimiz. Onlar için bu ilgimiz feda olsun” dedi.
Düğün törenine Ordu Esnaf Odaları Birlik Başkanı Aydın Bostancıoğlu ile Ordu Esnaf Kefalet Bölge Birliği Başkanı Yüksel Kaya’nın yanı sıra çevre ilçelerden de çok sayıda oda başkanı düğüne iştirak ettiler. bicak-25-9-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde