29 Mart 2024

Mavi Kapak Kampanyasıyla Tekerlekli Sandalyesine Kavuştu

  • PDF

melikea28-8-2013Doğuştan engelli 10 yaşındaki Fatsalı Melike Akyol mavi kapak  toplama kampanyası ile alınan akülü tekerlekli sandalyesine kavuştu.

İstanbul Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi öğretmenlerinden İlknur Baş’ın organize ettiği kampanya ile alınan akülü tekerlekli sandalye engelli Melike Akyol’a ikamet ettiği evinde  teslim edildi. Akülü tekerlekli sandalyenin alımı konusunda bir açıklama yapan  İstanbul Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi öğretmenlerinden İlknur Baş, “Mavi kapak toplayarak her yıl normal tekerlekli araba ve akülü araba alıyoruz. Bu sene Fatsa Devlet hastanesi personellerinden Erkan Er ağabeyin sayesinde aldığımız akülü arabayı Melike’ye getirdik. Bu araç için 2 ton kapak topladık. Kampanyamız 3 yıldır devam ediyor. İstanbul’da mavi kapak toplama kampanyası bayağı gelişmiş durumda. Bütün belediyeler bu işe öncü oluyor. Eksik olduğu yerde esnaflar da kapak toplama kampanyasına destek veriyor” dedi.
Melike Akyol’un babası Sebahattin Akyol ise akülü araç sayesinde çocuğunun çok mutlu olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
Melike Akyol’da akülü aracı olmadan dışarıda gezemediğini ancak bundan sonra doyasıya gezebileceği için çok sevinçli olduğunu ifade etti.melike28-8-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde