19 Nisan 2024

Emel Ve Emre’ye Mutluluklar

  • PDF

eml28-8-2013Fatsa Kaymakamlığı emekli personellerinden ve halen Fatsa TRT Muhabirliği görevini yürüten Muharrem-Gülcihan Göç çiftinin kızı Emel ile, Fatsa Belediyesi emekli personeli Mustafa - Ünzile Günaydın çiftinin oğlu Emre’nin düğün törenleri Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda gerçekleşti.

Göç ailesinin aynı gün yakın bir akrabasını kaybetmesi nedeniyle Cumartesi akşamı Yassıtaş köyünde yapılan kına gecesi sakin bir şekilde geçti. Düğün töreni pazar günü Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’da devam etti.

Emre ve Emel çiftinin nikahlarını Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan yaparken, nikah şahitliklerini Güneş Gazetesi sahibi Ferudun Cumhur Altuntaş ile Hacı İsmail Bıçakcı gerçekleştirdi. Başkan Anlayan nikah işlemini gerçekleştirdikten sonra evlilik cüzdanını bu defa çiftlere kendisi değil gelin hanımın babası Muharrem Göç’ün kadim dostu Gazeteci Ferudun Cumhur .Altuntaş’a verdirerek bir jest yaptı. Gazeteci Altuntaş’ da çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledikten sonra evlilik cüzdanını çiftlere takdim etti. Gelin Emel hanımın babası Muharrem Göç’ün alışagelmişin dışında üzüntüsünü sineye çekerek düğün boyunca neşeli olmaya çalıştığı gözlenirken fırsat buldukça düğünün her karesini cep telefonu ile görüntülemesi gözlerden kaçmadı.

Muharrem Göç meslektaşlarının sorusu üzerine “Diğer kız babaları gibi üzüntülü değilsiniz” sorusuna, “Neden üzüntülü olayım ki, bir anne baba Allah göstermesin evlendikten sonra çocuklarını mutsuz görürse ancak o zaman üzülürüz. Büyükler için şuan olduğu gibi en büyük mutluluk çocuklarını huzur içinde evlendirmesidir, mutluluk bu olması gerek, kızım uzağa gitmiyor ki, her zaman yanımızda sayılır. Bizim üzüntümüz 2 gün önce cenazemizin olması. Yakın bir akrabamızı kaybetmenin üzüntüsünün ardından düğüne başladık” şeklinde cevap verdi. Emre ve Emel çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.emelb28-8-2013emel28-8-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde