29 Mart 2024

Mersin Mert Spor, Fatsa Belediyesi Spor Kompleksine Hayran Kaldı

  • PDF

yuzme21-8-2013Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi, Mersin Mert Spor’a yüzme kampı için ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz aylarda Akdeniz Olimpiyatlarına katılan yüzücüler, kamplarını Fatsa Belediyesi Spor Kompleksinde yaptılar.

Fenerbahçe Ordu yüzme teknik direktörü Serhat Çetin Kaya eşliğinde Fatsa Belediyesi Spor Kompleksinde kamp yapan gençler, Spor Kompleksinin tadını hem yüzerek hem de tesisin birbirinden fazla sunduğu cazip seçeneklerle buluşarak çıkarttılar. Sauna, Fitness, Hamam ve Buhar Banyolarını da kullanan gençler birçok ilde böyle bir tesis olmadığını söyleyerek ; “Fatsalılar çok şanslı böyle bir tesis Türkiye’nin birçok ilinde yok. Çok güzel ve keyifli bir kamp oldu. Tekrar gelmeyi çok isteriz” dediler.

Ordu’muzu ve Fatsa’mızı tanıtmak adına Fatsa Belediyesi Spor Kompleksini seçtiklerini ifade eden Fenerbahçe Ordu yüzme teknik direktörü Serhat Çetin Kaya, “Şu anda da Mersin Mert Spor ile ortak bir kamp yapıyoruz. Özellikle Ordu’muzu Fatsa’mızı tanıtmak adına buradayız. Buraya gelen arkadaşlarımızın temel özelliği, biliyorsunuz geçtiğimiz ay Akdeniz Olimpiyatlar yapılmıştı orada görev alan bütün gönüllü ekip burada, bizlerle birlikte. Tabi yüzmeye aşık oldukları için de buradalar ben onlara buradan hoş geldiniz demek istiyorum” dedi.

Fatsa’nın gelişmişliğine hayran kaldığını dile getiren Mersinden gelen bayan yüzme antrenörü ise; “Ben Fatsa’ya daha önce 2001 yılı civarında gelmiştim o zamanlar böyle bir tesis yoktu. Buranın gelişmişliğine hayran kaldım yani bu kadar kısa bir sürede bu gelişmişlik beni çok şaşırttı. Ben Mersin’den geliyorum. Deniz memleketinden geliyorum, yalnız Mersin’de böyle bir tesis hiç yok. Yani Hamamı olsun, Saunası olsun çok güzel bir tesis. Burada çalışmaktan, Serhat hocamla birlikte olmaktan bize göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı çok memnunuz. Her şey için çok teşekkür ediyoruz. Kampın bittiğine biz de aynı şekilde çok üzülüyoruz. Ama inşallah daha güzel organizasyonlarda birlikte olacağız. Bunun tekrarı mutlaka yapılacak. Açıkçası biz bu kadar güzel beklemiyorduk burayı hala şaşkınız. Ciddi anlamda çok güzel bir tesis. Herkesin emeğine sağlık diyorum teşekkür ediyorum” dedi.

Birçok teknik stille yüzen gençler ise havuzun yanı sıra jakuzinin de keyfini doyasıya çıkarttılar.yzme21-8-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde