16 Nisan 2024

Damat dehşet saçtı: 2 ölü

  • PDF

ay14-8-2013baba14-8-2013İslamdağ beldesinde bir kişi, ayrıldığı eşi ve kayınpederini tüfekle vurarak öldürdü.
Olay, Pazartesi günü gece yarısı İslamdağ beldesi, İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, yaklaşık 10 yıl önce ayrıldığı eşi ve eşinin babasının İslamdağ'daki kaldığı evine giden Yaşar Ö.(47), kapıyı ilk açan kayınpederi Niyazi Küçük'ü (66) yanındaki taşıdığı şarjörlü av tüfeği ile öldürdü. Silah ve çığlıklara uyanan ve üst kattan aşağı inen Ayten Öcel (43) de eşinin kurşunlarından kurtulamadı. Silahındaki tüm fişekleri kayınpederi ve eski eşinin üstüne boşaltan Yaşar Ö., şarjörü yeniden doldurmak üzereyken komşularının uyanması üzerine olay yerinden hızla uzaklaştı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri kapının girişinde Niyazi Küçük ve Ayten Öcel'in kanlar içinde cesetleri ile karşılaştı.
Olayın Geyikçeli Jandarma Komutanlığı'na bildirilmesi üzerine önlem alan jandarma katili, katil zanlısını Hatipli (Kargucak) beldesindeki baba evine girmek üzereyken suç aleti ile birlikte yakaladı. Psikolojik rahatsızlığı olduğu ileri sürülün Yaşar Ö’nün yaklaşık 1 yıl önce de kayınpederinin evini kurşunladığı iddia edildi.
Ayten Öcel'in eşinden yaklaşık 10 yıl önce boşanmak için dava açtığı ve davanın da halen devam ettiği ve sonuçlanmadığı öğrenildi. Boşanma davasından sonra da babası Niyazi Küçük'ün evinde kalmaya başlayan Ayten Öcel'in evli ve dört kız çocuk sahibi olduğu, velayetlerinin de babaları Yaşar Ö. de bulunduğu kaydedildi. Komşuları, kızlarından birinin yaklaşık bir ay sonra düğününün olacağını söylediler.
Öte yandan olayın görgü tanıklarından Recep Küçük (16), gece yarısı silah ve çığlık sesleri ile kapıya koştuğunu anlatarak; "Yaşar enişte elindeki keleşe benzer silahla ateş ediyordu. Bizi görünce hemen kaçmaya başladı" diyerek olayı anlattı.
Niyazi Küçük ve kızı Ayten Öcel'in cenazeleri otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na sevk edilirken, cenazelerin İslamdağ beldesi İstiklal Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.aye14-8-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde