19 Nisan 2024

Bölgemizin Yeni Ses Sanatçısı Fedai Öz

  • PDF

fedai31-7-2013Haber: Emre ESER

Bölgemizin yeni parlayan yıldızlarından Türk Halk Müziği yorumcusu Fedai ÖZ gazetemizi ziyaret etti.

Çatalpınar’da küçük yaştan beri müzikle ilgilenen ve 2 yıl önce yıldızı parlayıp albüm çıkartan Fedai ÖZ; yerel yönetimlerin kendisine olan desteğinin yeterli olmadığından yakındı.

Fedai Öz yaptığı açıklamada : ‘’ Bu işe profesyonel olarak Arif SAĞ’dan bağlama dersi alarak başladım. Mehmet GÜMÜŞ, Kıvırcık Ali ve daha bir çok sanatçıyla sahneler aldım. İstanbul’daki Fatsalılar Derneğinde her hafta sonu program yapmaktayım. Yine İstanbul’da Ordu Feshane tanıtım günlerinde sahne alıyorum. Albümüm çıktıktan sonra kendi gayret ve çabalarımla Fatsa’da yaklaşık 2500 kişinin katılımıyla albümü tanıttım. Kliplerim şuan bir çok ulusal müzik kanalında yayınlanmakta. Şimdi ilk hedefim Kral TV’de kliplerimi yayınlanmasını sağlamak. Halkımız beni benimsedi ve onlardan çok olumlu tepkiler aldım. İlerleyen günlerde yine ulusal çapta ki kanallarda televizyon programı yapacağım’’ dedi.

Bölge Belediyelerin desteğini bekleyen Öz : ‘’Bizde bu yörenin çocuğu olarak belediyelerimizin bölgemizde yapacağımız konserlerde bize destek vermesini bekliyoruz. Sanatçılığımız adına bölgemiz dışında da çok olumlu tepkiler ve teklifler alıyoruz. Ordu’da engelli vatandaşlarımız için hiçbir ücret talep etmeden 2 kez konser verdim, vermeye de devam edeceğim. Ben yaptığım tv programlarında sürekli bölgemizi, Ordumuzu ön plana çıkartıyorum ve bununla da gurur duyuyorum. Tek istediğim yerel yönetimlerimizin ben ve benim gibi sanatçılara desteklerini esirgememeleridir. Buradan halkımıza, sizlere ve bana olan destek veren herkese çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde