20 Nisan 2024

Fatsa CİTY AVM Ahsen Erkli’yle Coştu

  • PDF

ah24-7-2013Haber : Emre ESER

19-20 Temmuz 2013 günleri Fatsa City AVM’de Popstar 2013 yarışmacısı hemşerimiz Ahsen ERKLİ rüzgarı esti. İlginin yoğun olduğu konserde; Ahsen ERKLİ saz ekibiyle birlikte dinleyicilerine keyifli anlar yaşattı.

Ahsen ERKLİ yaptığı açıklamada : ‘’ Bir Fatsalı olarak ilçemde ki insanların bana olan sevgisi ve duyarlılığına çok teşekkür ederim. Sizler tarafından sevilmek ve benimsenmek bana ayrı bir güç katıyor. İlerleyen günlerde Fatsa’da olacak konserlerimde tekrar birlikte olacağız. Fatsa City’deki bu konserimin organizasyonunda, başta AVM Müdürü Ömer GAMZELİ olmak üzere, emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Fatsa City AVM Müdürü Ömer GAMZELİ de yaptığı açıklamada : ‘’Alışveriş merkezlerinde aynı etkinlikleri görebiliyorsunuz. Sıradan etkinlikler çekiciliğini yitirdi diye düşünenler olacaktır. Ancak en doğru etkinlik, müşterinizi gerçekten tanıdığınızda yapılabiliyor. Müşteri beklentilerini, isteklerini bilmeli, anlamalı ve etkinlik planını bunun üzerine kurgulamalısınız. Bu yüzden AVM içi etkinliklerimizde genelde ziyaretçilerimizin istekleri bizim için ön planda oluyor. En yakın yaptığımız etkinliklerimiz arasında; her sene tekrarı olacak "RAMAZAN FASLI" bulunmaktadır. Fatsa halkı için değişiklik olabilecek, hoş zaman geçirebileceği etkinlikler planladık.

Bunların arasında Fatsa’mızın kızı AHSEN ERKLİ de bulundu. Aslında Ahsen Hanımı, AVM'mizePopstar yarışması süresi içinde davet ederek bu şekilde destek olmak, Ahsen hanımı Fatsa’ya hatırlatmak istemiştim. Yarışma süresince her hangi bir etkinliğe katılmalarına müsaade edilmediğinden 2013 Ramazan etkinlerimizin baş misafiri olmasının daha doğru olacağını düşündüm. Ve yanılmadım çünkü gerçekten hak ettiği ilgi ve sevgiyi Fatsa halkından gördü. Gerçekten çok değerli bir insan. Fatsa böyle bir sanatçı, böyle bir yetenek yetiştirdiği için gerçekten şanslı bir yer. Ahsen hanıma bir kez de sizin huzurunuzda davetime katıldığından dolayı sonsuz teşekkürler ediyorum.

 

AVM'mizde sürekli olarak bu tarz etkinliklere, mümkün oldukça yer vermeye çalışıyorum. Yapılacak olan etkinlik ve organizasyonların planlanmasında yine başrolde değerli ziyaretçilerimiz yer almaktadır.  Etkinliklerimiz ve kampanyalarımız devam edecektir diyerek sözlerime son veriyorum. Tüm ziyaretçilerimize destek ve katılımlarından dolayı minnettarım.’’ Dedi

Kara Hasan’la Coşku Zirveye Çıktı

Programı sırasında Ahsen Erkli bir ara, izleyiciler arasında bulunan ilçemizin ünlü sanatçısı Kara Hasan’ı sahneye davet etti.

Kara Hasan denince akla “Kel Kayanın Taşları” adlı Fatsa türküsü gelir. Konuk sanatçı da izleyenleri şaşırtmadı ve “Kel Kayanın taşları” ile başlayan programını “Ordu’nun Dereleri” ile tamamladı.

Fatsa’da en tanınmış sanatçı olma özelliğini kimseyi kaptırmayan Kara Hasan’ın izleyiciden çok büyük alkış alması, aynı ilgiyi görmesine rağmen, Ahsen’i biraz düşündürdü.

Programdan sonra mikrofonlarımızı uzattığımız Kara Hasan; “Hepimiz iyi arkadaşız. Halkımız beni seviyor ve dinlemek istiyor. Burada bana bu fırsatı veren Ahsen bacıma çok teşekkür ediyorum. O da çok büyük bir sanatçıdır. Bunu televizyonlarda tüm Türkiye’ye kanıtlamıştır. Fatsa onunla gurur duymaktadır. Hiç şüphem yok ki; ileride müziğin zirvesindeki yerini alacaktır. Kendisine başarılar diliyorum.” dedi.ahs24-7-2013ahsn24-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde