19 Nisan 2024

Kızılay Kampından Memnun Döndüler

  • PDF

kzy24-7-2013Fatsa Kızılay Şube Başkanlığı tarafından seçilen 3 başarılı öğrenci (Tuncay YANIK, Metin YILDIZLI, Berat ÇALIŞKAN) tatil kampından döndü.

Fatsa Kızılay Şubesinin her yıl düzenlediği ‘’ Sosyal Sorumluluk Projesi’’ altında başarılı öğrencilerin tatil kampına gönderimi bu yılda devam etti. 3 öğrencinin özenle seçilerek gönderildiği 10 günlük kamp dün itibariyle sona erdi.

Kızılay Fatsa Şube Başkanı Erdi ŞEVKETOĞULLARI gazetemize yaptığı açıklamada şunları belirtti : ‘’Bu proje kapsamında Türkiye’nin belirli yerlerinde Kızılay kampları var. Bu yılda Fatsa’mızın bölge okullarından 3 tane öğrencimizi özenle seçerek, Mudanya Kızılay Kampına gönderdik. Öğrencilerimiz bu 10 günlük süreçte kaynaşma, birleşme ve farklı kültürleri tanıma olanağı buldular. Bundan sonra ki süreçte de bu tarz başarılı öğrencileri seçip kamplarımıza göndermeye devam edeceğiz’’ dedi.

Kamp sürecinin çok olumlu geçtiğini belirten öğrenciler ise : ‘’ 10 gün boyunca etkinlik, proje ve sosyal aktivitelerde bulunduk. Farklı şehirlerden gelen arkadaşlarımızla kaynaştık. Bu kampta çok güzel anılar yaşadık. Bize bu fırsatı sağlayan başta Kızılay Fatsa Şube Başkanı Erdi abimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz’’ dediler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde