25 Nisan 2024

Ayhan Temek İftar Yemeği Verdi

  • PDF

ayh24-7-2013Erenyurt Beldesi, Yazlık Mahallesi fertlerinden, Doğru Yol Partisi Erenyurt eski Belde Başkanı Ayhan TEMEK iftar yemeği verdi.

Mahalle halkı ile birlikte onlarca davetlilerin katıldığı iftar yemeğinde yemek öncesi dualar okundu.

5 yıldır iftar yemeği düzenleyen Ayhan Temek, “Bu benim için bir gelenek oldu. 5 yıldır aralıksız mahallemde iftar yemeği veriyorum. Dostlarım ve mahalleli komşularım sağ olsunlar beni yalnız bırakmıyorlar. Allah ömür verdiği müddetçe bu geleneği devam ettireceğim. Yemeğimize katılan başta hocalarımız olmak üzere, Fatsa’dan katılan Sayın Ahmet Koç abime, Demokrat Parti Ünye İlçe Başkanı İsmail Torunoğlu’na, gazeteci dostlarım Ali Zeren, Yavuz Selim Eser ve Emre Eser’e, tüm mahalle halkıma teşekkür ediyorum. Ayrıca iftar yemeğini düzenlememde Fatsa Devlet Hastanesi doktor ve personellerine, masa ve sandalye desteği sağlayan Gündoğdu mobilyaya da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Ahmet Koç yemek sırasında, Ayhan arkadaşının bu duyarlılığını takdir ettiğini ve daha önce düzenlediği yemeklere de katıldığını, bundan sonra da katılacağını açıkladı. Koç açıklamasında “Ramazan ayının önemine binaen birlikte olmak, birlikte topluca oruç açmak sevap kazanmaktır. Ayhan Temek kardeşimiz bizleri burada buluşturmuş oldu. Kendisine teşekkür ediyorum.”

Demokrat Parti Ünye İlçe Başkanı İsmail Torunoğlu’da, Müslümanların bir araya gelmesi, birlikte dini vecibelerini yerine getirmesi çok güzel bir şey. Ayhan bey bizi bu bölgeye çağırdı, bu bölgeyi bize tanıttı. Bizde onun sayesinde bu bölgeye 80’li ve 90’lı yıllarda hizmetler verdik. Menfezler, köprüler, yolların açılması gibi hizmetlerde bulunduk ve buraları yaşanır hale getirdik. Böyle hizmet ettiğimiz bölgede Ayhan beyinde bize burada iftarımızı açmaya olanak sağlaması, bizi dostlarımızla buluşturması ayrıca mutlu etti. Ayhan kardeşimize teşekkür ediyorum.

Gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser’de bir çok iftar yemeğine katıldığını belirterek, “bu tarz protokol olmayan, candan ve samimi bir iftar yemeğinde bulunmaktan büyük mutluluk duydum. Ayhan kardeşimin niyetinin kabul olmasını diliyorum” dedi.ay24-7-2013ahy24-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde