28 Mart 2024

“Beraat ettim, halen adımı kullanıyorlar”

  • PDF

mitat 10-7-2013Aybastı Belediyesi eski zabıta amiri Mitat Aksu bir hatırlatmada bulundu.

Mitat Aksu “Beraat ettim, halen adımı kullanıyorlar” dedi.

Mitat Aksu yaptığı açıklamada “2011 yılında CHP’li vekillerin suç duyurusu üzerine yapılan bir şikayetten dolayı görüntüleri sızdırdığım iddiasıyla Aybastı Asliye Ceza Mahkemesinde 2012/13 nolu dosyada tarafıma karşı açılan davada 30. 01. 2013 tarihinde verilen kararla beraat ettim.

Buna rağmen eski bir vekil yerel bir gazeteye vermiş olduğu 01.07.2013 tarihli beyanatında (sanki benim mahkemeden berat ettiğimi bilmiyormuş gibi) “eski bir zabıta amiri” diye tarafıma ithamda bulunmakta ve beni hedef göstermeye çalışmaktadır.

Şimdi sorarım o eski vekile; sizin davalar kazanılınca hukuk devleti oluyor da, biz davalar kazanınca bu kararlar hukuk devleti kararları olmayıp muz cumhuriyeti kararları mı oluyor? Nasıl ki; kendi davanda beraat ettiğinde esip gürlüyorsun da… benim kazandığım davanın kararına da saygılı olunması gerekmez mi?

Bence bir devlet memuruyla uğraşacağınıza halkın daha çok takdirini kazanabileceğiniz işlerle uğraşın. Burası küçük bir ilçe, beni hedef haline getirmeniz size bir şey kazandırmaz. Ayrıca seni de beni de bu ilçe halkı tanır. Kaldı ki bu şikayetin birinci derecede sorumlusu CHP’dir. Suç duyurusunu yapan CHP’dir. Görüntüleri yargıya taşıyan CHP’dir. Kendisi için hak-hukuk diyenler insanların hakkına- hukukuna da saygılı olmayı öğrenmeliler. Kamuoyuna saygılarımla… “

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde