20 Nisan 2024

Fatsa’da Şenlik Var Fatsa Belediyespor 1 Merzifonspor 0

  • PDF

spr26-2-2014Bölgesel Amatör Lig 4. grup 19.Hafta mücadelesinde Fatsa Belediyespor kendi saha seyircisi önünde Merzifonspor’u ağırladı. 
Fatsa Belediyespor Merzifonspor’u kaptan Fatih Çakır 65. dakika’da attığı süper golle yenerek play off şansını sürdürdü.
Maça çok iyi başlayan Fatsa Belediyespor birçok pozisyon bularak ilk yarıda rakibine üstünlük sağladı. İlk yarı gol sesi çıkmayınca 0-0 sonuçla bitti. İkinci yarı ise Fatsa Belediyespor yine atak oynayan taraftı. Net pozisyonlara giren temsilcimiz Fatsa Belediyespor 75. dakikada güzel bir organizasyonla başlattığı atakla kaptanı buluşturdu. Kaptan şık bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonda Fatsa Belediyespor oyunu rölantiye atarak Merzifonspor’a atak şansı tanımadı. Maç 1-0 bitti. Bu sonuçla Fatsa Belediyespor play off şansını devam ettirirken Merziforspor’a da ağır bir darbe vurmuş oldu. Maç sonu teknik Direktör Hakan Koçer yaptığı açıklamada: “ Yeni bir takım kurduk ve takımın oturması biraz zamanımızı aldı. Hocamız ayrıldı sağlık sebeblerinden dolayı. İçerde atakum maçı ile bir çıkış yakalamak istiyorduk fakat olmadı. İlkadım maçını yürekten oynayarak futbolcularım kazandılar. Merzifonspor maçı ise bizim için ya tamam ya devam maçımızdı. Futbolcularımız bunun bilincinde oynadılar. 3 Puanı kendi saha ve seyircimiz önünde aldık sevinçliyiz. Önümüzde 3 tane zorlu maçımız var. Bu maçları kazanarak Sorgunspor deplasmanına final havasında gidip onları orada yenmek istiyoruz. Bütün futbolcu arkadaşlarıma kutluyor. Tüm taraftarlarımızı bundan sonraki maçlarımıza bekliyorum. Kazanan biz olduk Allah inşallah çıktığımız bu yolda bizleri utandırmaz” dedi. 
Maçtan Notlar: 
Taraftarlar davul ve zurnalar ile coştular. 
Maçı Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, FATSO Başkanı Tayfun Karataş, DSP Fatsa Belediye Başkan Adayı Fatma Genç ve çok sayıda taraftar izledi. 
Bu sonuçla Fatsa Belediyespor lig’de puanını 34’e çıkardı. 
Merzifonspor'un 6 numarası Fuat Bertan G.Saray'ın UEFA kupasını aldığı kadroda Kopenhag'a giden isimdi. 
Fatsa Belediyespor, takım oyununu güzel sergileyen taraf oldu. 
Fatsa Belediyespor’da Hamit Kılıç maçın yıldızı olurken Kaptan Fatih Çakır attığı gol ile gemisini kurtaran isim oldu. 
Fatsa Belediyespor’da Alparslan İlmaz her hafta artan performansı ile taraftarlardan ve hocasından tam not alan isim oldu. 
Fatsa Belediyespor taraftarları Merzifon’dan ilçemize gelerek takımına destek veren yaklaşık 30 kişilik taraftara hoş geldin diyerek centilmen bir hareket örneği sergilediler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde