19 Nisan 2024

Valilik Atletizm Yol Koşusu Ordu’da Yapıldı

  • PDF

atlet8-1-2014Valilik Atletizm Yol Koşusu 26 Aralık 2013 tarihinde Ordu Lisesi ile Ordu Durugöl Spor Tesisleri arasında 175 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Atletizm İl Temsilciliğinin 2013 yılı faaliyet programında yer alan Valilik Yol Koşusu bayanlarda 53, erkeklerde ise 122 sporcu olmak üzere toplam 175 sporcunun katılımı ile Ordu Lisesi ile Durugöl Spor Tesisleri arasında düzenlenen yarışlarla gerçekleştirildi.

Ordu Lisesi önünde saat: 10:00 da başlayan yarışlar sonucunda ilçemizden yarışlara katılan öğrencilerimizden 1000 metre Küçük Kızlarda Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri Esra Dinç birinci, Nurdan Yeşilduman ise üçüncü oldu. Yıldız Kızlar 1500 metrede Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Şeydanur Çek birinci, Akşanur Yaman ise üçüncü oldu. Genç Kızlar 3000 metrede Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri Kübra Karcı birinci, Duygu Akçin ikinci, Derya Bükte üçüncü olurken Genç Erkekler 5000 metrede ise Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri Can Yiğit birinci, Feridun Güney ikinci, Mehmet Güney ise üçüncü sırada tamamlayarak büyük başarı elde ettiler.

 Yarışlar sonrası düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporcuların madalyaları Atletizm İl Temsilcisi Çetin Gürsoy ve öğretmenleri tarafından verildi.

Ordu’da yapılan Valilik Yol Koşusuna katılan tüm öğrencilerimizi kutlar, dereceye giren öğrencilerimiz ile bu başarıda emeği bulunan idareci ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. atl8-1-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde