24 Nisan 2024

Fatsa Belediyespor Birlik Ve Beraberlik Gecesi Gerçekleşti

  • PDF

fgece18-12-2013Fatsa Belediyespor birlik ve beraberlik gecesinde Fatsalı işadamları ve Fatsa’ya gönül vermiş kişilerle Dolunay otel’de bir araya geldiler. Geceye Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan başta olmak üzere Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Aday Adayları Ahmet Müezzzinoğlu, Ahmet Özyurt ve Yakup Yeşiltaş, FATSO Başkanı Tayfun Karataş, Esnaf ve Kefalet odası Başkanı Ayhan Baş, Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Serdar Salman yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular ve çok sayıda Fatsa Belediyespor sevdalısı katıldı. 
Hep Birlikte Hedefimize Emin Adımlarla Gideceğiz
Gecenin açılış konuşmasını yapan Fatsa Belediyespor Teknik direktörü Sait taş yaptı. Başarılı çalıştırıcı Taş: “Bu güzel gecede hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Birlik ve beraberlik adına bu güzel ve anlamlı gecede verilen mesajları inşallah sezon sonunda 3.Lig’e çıkmış bir Fatsa Belediyespor olarak tamamlarsak çok daha mutlu olacağız. İnşallah 3.Lig’e çıkma yolunda hep birlikte hedefimize emin adımlarla gideceğiz” dedi. 
Herkese Çok Teşekkür Ediyoruz
Birlik ve beraberlik gecesine katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan Fatsa Belediyespor kulüp Başkanı Muammer Coşkun: “Takımımız lig’de gerçekten iyi bir yerde. İnşallah daha da iyi yerlerde olacak. Bizler lig öncesi yönetim kurulumuzu oluşturarak bir başlangıç yaptık ve iyi transferler yaparak bugünlere kadar geldik. Futbol işi gönül işidir. Severek yaparsanız emeğinizin karşısını alırsınız. Bizlerde emeğimizin karşılığını sonuçları göre aldık diyebiliriz. Birlik ve beraberlik gecesi yapmak istedik herkeste bize her anlamda destek verdiler. Herkese çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok zor bir iş ve bizlerde bu işi severek yapıyoruz. İnşallah bu yıl hedefimiz olan şampiyonluğu yaşamak istiyoruz. Varsa ötesi yaşarız onu da diyerek yola çıktık ve yönetim, teknik heyet ve futbolcularımızla özellikle taraftarlarımızın desteği ile hedefimize ulaşacağız. Gecemize katılarak bizleri onurlandıran herkese çok teşekkür ediyorum. Fatsa Belediyespor hepimizin ortak paydasıdır ve her zaman tüm Fatsalıların desteğine ihtiyacı var” dedi. 
Fatsa Belediyesi İmkânlarıyla Fatsa Belediyespor’a Destek Veriyoruz
Bütün Fatsa’nın arzusu ve niyeti doğrultusunda bizlerde imkanlarımız dahilinde Fatsa Belediyespor’a amatör spor kulüplerine destek vermeye çalışıyoruz. Arzumuz, Fatsa’yı temsilen ve diğer amatör kulüplerimizin en iyi noktalara gelmesidir. Gayemiz, hedefimiz ve amacımız budur. Bu yolda Fatsa Belediyespor yıllardır mücadele veriyor. BU anlamda Fatsa Belediyespor’a destek veren ve emeği geçen başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Bu bir gönüllü hizmet yarışıdır. Muammer Coşkun başkanlığında şimdi ekibimiz gerçekten gayretli çalışmaları ile bu işe öncülük ediyorlar. Siyasette ve sporda şu çok önemlidir. Ne kadar çalışırsanız çalışın ne kadar gayret ederseniz edin neticeye almadan bir anlamı olmaz çalışmanın ve gayretin. Futbolcularımıza güveniyorum hedefimiz şampiyonluktur ve hedefimiz lige göre bir üst liglere kadar çıkmak olacaktır. Bizlerde Fatsa Belediyesi imkânlarıyla Fatsa Belediyespor’a destek veriyoruz. Bu anlamda ben Hükümetimize ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür etmek istiyorum. 2005 yılında belediye kanununda amatör spor kulüplerine resmen destek verme maddesi konulmuştur. Daha önce belediyelerimiz amatör spor kulüplerine destek vermiyordu ve bu anlamda yöneticilerimiz çok sıkıntıdaydı. Şimdi ise her türlü yardımı belediyemiz adına yapabiliyoruz. İnşallah bu yıl Fatsa Belediyespor Şampiyon olacak. Hepimizin temennisi bu yönde” dedi. 
Konuşmaların ardından Fatsa Belediyespor teknik heyet ve futbolcuların imzaladığı formalar 250 TL karşılığında geceye katılan konuklara satılırken açık artırma ile Atatürk’ün el işlemeli büyük portesi İş adamı Fatsa Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Aydemir tarafından 5 Bin TL’ye satın alındı. 
Gece’de birlik ve beraberlik ön planda olurken ortak paydanın ise Fatsa Belediyespor’un bu yıl profesyonel lige çıkması olduğu gözlendi.fgc18-12-2013fgce18-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde