28 Mart 2024

Fatsa Belediyespor Başkanı Muammer Coşkun: “ Yapılan Davranışı Etik Bulmuyoruz”

  • PDF

muammer11-9-2013Haber: Emre ESER

Fatsa Belediyesporun yeni sezon transferlerinden siyahi futbolcu Uche’nin kulübü terkettiği söylentilerinin üzerine; Fatsa Belediyespor Başkanı Muammer Coşkun açıklamalarda bulundu.

Uche’nin kulüpten ayrılmasının takıma hiçbir zarar vermeyeceğini fakat yapılan davranışın etik olmadığını belirten Coşkun: “Fatsa Belediyespor klubü büyük bir kulüptür. Malesef Bölgesel Amatör Liginde bu tarz olaylar yaşanıyor. Zaten 1 forvet oyuncusu daha transfer etmeyi düşünüyorduk, kulübümüze yakışan bir futbolcuyu en kısa zamandı tranfer edeceğiz” diye konuştu.

Açıklamalarına devam eden Muammer Coşkun: “Bölgesel Amatör Ligde futbolcularla ilgili sözleşme yapılamıyor. Fakat biz Fatsa Belediyespor yönetimi olarak Uche’de dahil olmak üzere transfer ettiğimiz tüm futbolcularla yazılı olarak sözleşme yapmıştık. Ucheyle ilgili; Avukat Ahmet Cambaz’ın önderliğinde yaptığımız yazılı sözleşme mevcuttur. Fakat Türkiye Futbol Federasyonu futbolcularla ilgili sözleşme yapamazsınız diyor. Sadece futbolcunun evraklarını alıyoruz ve bu futbolcu 2013-1014 sezonu için Fatsa Belediyespor’da oynacaktır diye TFF’den 1 yıllık lisans cıkartıyoruz. Tabikide çıkarttığımız bu lisans futbolcunun tamamiyle bizde olduğu anlamına gelmiyor. Geçen yıl çıkarılan bir kuralla; futbolcu eğer Fatsa Belediyesporda oynamayacaksa ve başka takıma gidecekse o sezon ya hiç futbol oynamayacak yada Fatsa Belediyespordan lisansını alıp başka takıma gidecektir. Uche geçen hafta izinliydi ve mide sorunu vardı. Demek ki kaçmayı kafasına koymuş bir olgudaydı. Yaptığı davranışı etik bulmuyoruz. Tabiki karşı tarafta ki takımda bünyemizde ki futbolcuyu ayartarak etik olmayan davranışta bulunmuştur. Malesef bunlar futbolun içinde olan şeyler. Geçen yılda bunun gibi olaylar yaşadık. Bu tarz olaylar klübümüzü hiçbir şekilde etkilemeyecektir. Transfer dönemimiz devam ediyor. Zaten 1 tane daha forvet oyuncu transfer etmeyi düşünüyorduk. Eksiklerimizi gidermek için zamanımız var. Kimsenin şüphesi olmasın. Yönetim olarak görüşüp takımımızın vizyonuna yakışan yeni bir transfer yapacağız” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde