28 Mart 2024

Numan Kurtulmuş Anlayan’a Destek İstedi

  • PDF

numan19-3-2014Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş Fatsa’da Ak Parti Genişletilmiş İlçe Divanı toplantısına katılarak Belediye Başkanı aynı zamanda Ak parti Fatsa Belediye başkan Adayı Hüseyin Anlayan’a ve Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz’a destek istedi.
Kültür Sarayı’nda geniş bir katılım içerisinde gerçekleşen toplantıya Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ak Parti Ordu Milletvekilleri İhsan Şener, Mustafa Hamarat, Fatih Han Ünal, 23.dönem Milletvekilleri Eyüp Fatsa ve Ayhan Yılmaz, Hamit Taşçı, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Akyol, Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, il ve ilçe teşkilat yönetimleri de katıldı.

“Bu Seçimle Başbakanımıza Selam Yollayacağız”
Programın açılış konuşmasını Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen yaptı. Sözen 30 Mart yerel seçimlerinin Başbakan için özel bir anlamı olduğunu ifade ederek şunları söyledi: “Bu seçimin Başbakanımız için özel bir anlamı vardır. Fatsa’dan Başkanımıza bu seçimle bir selam yollayacağız. Bu seçim başbakanımıza Fatsa’dan hediye olacaktır. Uzun adama Allah uzun ömürler nasip etsin ve başımızdan eksik etmesin. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“Biz Biriz Beraberiz Bizi Birbirimizden Ayırmayın”
Ak Parti Fatsa Belediye Başkanı ve Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan ise, “Bu seçim hepimiz için çok önemli. Her seçim bizim için çok önemli diğer seçimlerde mahcup olmadık. Bu dönemde ustalık dönemine talip olduk.
Ustalık döneminin bizlere vermiş olduğu ağır yükü ve sorumluluğu biliyoruz ve diyoruz ki biz biriz beraberiz ve inşallah birlikte bu hizmetlere durmak yok yola devam diyerek devam diyeceğiz inşallah. 10 seneden beri Fatsa’ya hizmet ediyoruz. Bu seçimlerin Fatsa’mıza ve Ordu’muza hayırlı olmasını istiyorum. Kendime olduğu gibi Enver Yılmaz’a ve onurumuz ve gururumuz olan Başbakanımıza sizlerden destek istiyorum.” dedi.

“Yüzde 61’in Üzerinde Oy Alacağız”
Ak Parti Ordu Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, yaklaşan yerel seçimler öncesi yüzde 61’in üzerinde bir oy alacaklarını belirterek şunları söyledi; “Bu seçim sürecinde 108 günden beri gittiğimiz her yerde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık. Biz yeni bir parti değiliz. Güvencemiz ise geçmiş dönemlerde vaat edipte yaptıklarımızdır. Bu inşallah 8. seçimimiz olacak. Önümüzdeki 30 Mart seçimlerinde alacağımız oy oranı yüzde 61’in üzerinde olacak. Fatsa Harikalar Diyarının eskiden çöp dökülen alanın alt yapısı yapıldı. Karadeniz’in en büyük parklarından birisi olacak. Büyükşehir olarak buranın yapımını bizler üstleneceğiz. Biz vaat ettiklerimizi sizin desteğiniz ile gerçekleştiriyoruz. Biz denizi doldurarak havaalanı yapıyoruz.” diye konuştu.

“Hüseyin Anlayan Yarım Kalan İşlerini Tamamlamak İçin Sizden Yetki İstiyor”
Toplantıda son konuşmayı yapan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ise, Fatsa’da Hüseyin Anlayan’ın tekrar belediye başkanı olacak, buna yürekten inanıyorum. Kendisini yakinen tanıyorum. Yapamadıklarını yapmak için kendisi sizlere vekâlet edecek. Ben inanıyorum ki Ordu’da yirmide yirmi yaparak bütün belediyelerde seçimi kazanacağız. Kamuoyu araştırmaları da bunu gösteriyor. Ama böyle diyerek yatmak yok. Bu seçimin önemi çok büyük. Birileri sizlere Ak Parti’ye oy vermeyin de kime verirseniz verin diyebilir. Sizlerin aklını çelmek isteyenler olacak. Sizlerde diyeceksiniz Fatsa’da Hüseyin Anlayan’ı, Ordu’da Enver Yılmaz’ı Türkiye’de ise Başbakanı görmek istiyoruz diyeceksiniz. Bizim adaylarımız insanlar nasıl olsa bizlere oy veriyor diyerek yatmıyorlar. Biz sadece laf söylemiyoruz. Biz sadece laf söylediğimiz için Millet arkamızda durmuyor. Bizim adaylarımız Türkiye’nin en ücra köşelerinden çalışıyorlar. Bundan dolayı Allah’a şükür etmek lazım. Bu seçimde O
rdu’yu, Fatsa’yı özel olarak takip edeceğiz. Kulağımıza ilk duymak istediğimiz şey Fatsa’nın olağanüstü yüksek oranda aldığı bir zafer olacak inşallah. Ondan sonra ilçelerimizde Ünye’de, Ordu’da kutlamalarınızı yaparız inşallah” şeklinde konuştu. nman19-3-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde