25 Nisan 2024

“Ayak seslerimiz belli ki biryerlerde duyulmaya başladı”

  • PDF

ulvi12-2-2014Fatsa CHP Belediye Başkan Adayı Z. Ulvi Süvarioğlu sanayi esnafına ziyarette bulundu.

Ziyareti sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Süvarioğlu; “Seçim çalışmalarında artık tanışma kısmının sonuna geldik. Gelecek haftadan itibaren başka bir aşamaya geçeceğiz. Gittiğimiz her yerde çok sıcak bir sevgi ve saygı ile karşılaşıyoruz” dedi.

“Alınan hizmetlerden çok mutlu olmadığının işaretidir...”

Seçim atmosferi içerisinde sevgi ve saygıyı bulabilmek bile bence seçim kadar önemlidir diyen Süvarioğlu: “ Bizler kendi tavrımıza, duruşumuza uygun olarak çalışmalarımıza devam ediyor ve edeceğiz. Gün geçtikçe Ordu’nun hem merkezinde, hem ilçelerinde benim de temsil ettiğim Fatsa ve bölgelerinde şahsen gördüğümüz teveccühten dolayı şahsen çok mutluyuz. Gelişen günün koşulları ayrıca bizi çok daha sorumlu bir pozisyona getirmektedir. İlgi ve alaka gördükçe esasında işimiz zorlaşmaktadır. Çünkü size vatandaşın ilgi ve alaka göstermesi demek beklentilerinin artması, aynı zamanda da bu güne kadar aldığı hizmetlerden çok mutlu olmadığının işaretidir. Dolayısıyla biz neyi, niçin aradığımızı bilerek bu görevlere talip oluyoruz ama gezdikçe, esasında daha fazla sorumluluk ve ileriye dönük daha ağır yükler almamız gerektiğini düşünüyorum. Ama bunların hepsinin altından kalkabilecek güçte, yetenekte, birikimde ve kondisyondayız” şeklinde konuştu.

“Birilerini rahatsız etmeden, ürkütmeden hizmet yapılmaz”

Ayak seslerimiz gün geçtikçe artıyor diyen Süvarioğlu; “Ayak seslerimiz belli ki biryerlerde duyulmaya başladı. Bunlardan rahatsız olanlar var ama olsun. Birilerini rahatsız etmeden, ürkütmeden hizmet yapılmaz. Rahatsız olanların neden ve niçin rahatsız olduklarını vatandaşlar çok iyi biliyorlar. Biz son derece dik ve onurlu şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bu karşılışttığımız tablo ile sorumluluğumuzun çok ağır olduğunu ve Allah bize nasip ederse de işimizin çok kolay olmadığını, ama bunların hiç biri bizim motivasyonumuzu bozmaksızın düşündüğümüzün ötesinde daha güzel projelerle kendimize daha iyi bir misyon yüklemek durumundayız. İnşallah bunu da başaracağız” diyerek açıklamalarına son verdi.ulv12-2-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde