29 Mart 2024

DSP Fatsa’da Adayını Açıkladı

  • PDF

dsp29-1-2014Demokratik Sol Parti'nin (DSP) Fatsa Belediye Başkan Adayı geçtiğimiz günlerde yapılan basın toplantısıyla kamuoyuna tanıtıldı.
DSP, Fatsa Belediye Başkanlığı için daha önce CHP'den aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Fatma Genç'i aday gösterdi. 
Demokratik Sol Parti (DSP) Ordu İl ve İlçe Teşkilât Başkanları, DSP Fatsa İlçe binasında bir araya gelerek hem genel durum değerlendirmesi yaptı hem de Fatsa Belediye Başkan Adayını tanıttı.
Aday tanıtım toplantısına DSP Ordu İl Başkanı Kezban Sönmez, DSP Fatsa İlçe Başkanı Mehmet Baştürk, DSP İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İl ve ilçe Kadın Kolları ve partililer katıldı.
Toplantıda kısa bir konuşma yapan DSP Fatsa İlçe Başkanı Mehmet Baştürk, "Öncelikle aday tanıtım toplantımıza katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Cumhuriyetimizin kurucusu, vatanımızın kurtarıcısı ve liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve Partimizin kurucusu Merhum Genel Başkanımız Bülent Ecevit'i saygı ve minnetle anıyor, Fatsa Belediye Başkan Adayımızın Fatma Genç olduğunu ilan ediyorum" dedi.
DSP Fatsa Belediye Başkan Adayı Fatma Genç'de, "Gün itibarîyle Demokratik Sol Partimizin Fatsa Belediye Başkan adayıyım. Böyle güzel bir partinin bayrağı altında olmaktan dolayı memnuniyetimi dile getirmek isterim. Ayrıca bu yolda sizlerle beraber yürümeye adayım. İnanıyorum ki bu yolda sizlerle beraber Fatsa Belediye Başkanlığını alacağımızdan eminim" şeklinde konuştu.
DSP Ordu İl Başkanı Kezban Sönmez'de yaptığı konuşmada, "Partimizin Fatsa Belediye Başkan Adayı Fatma Genç hanımefendidir. Şunu söylemek isterim ki, Biz Demokratik Sol Partiyiz, çamur at izi kalsın siyaseti yapmak istemiyoruz. Biz, hiç bir parti ile polemiğe girmek istemiyoruz. Bizim çizgimiz belli. Fatsa'yı alacağız ve kazanmak için adaylığa çıktık" dedi.ftm29-1-2014

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde