25 Nisan 2024

CHP Fatsa Adayı Geliyor

  • PDF

dogn11-12-2013CHP Fatsa Belediye Başkan aday adayı Ulvi Suvarioğlu Cumartesi günü Fatsa’ya gelip, CHP Fatsa İlçe örgütünü ziyaret edecek ve 15 Aralık Pazar günü basın toplantısı düzenleyerek önemli açıklamalarda bulunucak.

Gazetemizi ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Doğan Çelebi: “Halen daha CHP Aday Adayı olarak faliyetlerini sürdüren Ulvi Suvarioğlu’nun Cumartesi ve Pazar günleri ziyaretlerine devam edeceğini; 15 Aralık Pazar günü Saat: 14.00’da parti binasında basın toplantısı düzenleyeceğini ve Fatsa ile ilgili düşüncelerini açıklayacağını” belirtti.

Biz Fatsa’ya yakışan, Fatsa’yı başarıya götürebileceğine inandığımız adayla seçime gideceğimizi söyledik ve bunu da sağladık diyen Doğan Çelebi: “Fatsayı kucaklamaya ve kavramaya hazırız. Yeni ve çağdaş bir Fatsa yaratmaya hazırız. Fatsalılarla birlikte Fatsa’yı yönetmek için bütün bilgi ve birikimlerimizi harcamaya hazırız. Barış içerisinde, güler yüzlü ve herkesin birbirini kucakladığı bir Fatsa’da yaşamak için elimizden geleni yapacağız. CHP adayını tespit etmiştir. Sadece bunun resmi açıklaması kalmıştır” diye konuştu.

Belediye meclis listesini titizlikle oluşturacaklarını belirten Doğan Çelebi: “Belediye meclisi müraacatlarına büyük yığılma var. Başvuran arkadaşlarımızı değerlendireceğiz ve bu listeyi Fatsalıların istediği şekilde düzenleyeceğiz. Liste kavgaları olmayacaktır. Barış ve huzur içerisinde seçim yaşayacağız” dedi.

“Yeni Fatsa” sloganıyla bu sürece hazır olduklarını belirten Çelebi: “ İktidar koltuğunu istiyoruz. Fatsa halkı da bunu bekliyor ve istiyor. Bu ışıltı ve iletişim sandığa yansıyacak ve CHP Fatsa Belediyesine Fatsa halkının bayrağını dikecektir. Bundan endişemiz yoktur. Bu benim çalışmalar sonucu elde ettiğim kesin sonuçlardır” şeklinde konuştu.

Fatsa TDH ile hiçbir sorun olmadığını ifade eden Doğan Çelebi;”Fatsa TDH ile birlik ve beraberlik içerisinde hareket ediyoruz. İlişkilerimiz aksamadan devam etmektedir. İlerleyen günlerde de Mustafa Sarıgül Fatsa’mıza süpriz bir ziyarette bulunacaktır, bunun da müjdesini buradan veriyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde