28 Mart 2024

“Hemşerilerim Bana Sahip Çıkıyor”

  • PDF

yakup11-12-2013AK Parti Fatsa Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Yeşiltaş, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediyecilikte farklı boyutları anlatan Yeşiltaş, insan odaklı anlatımlarıyla beğeni topluyor.

“Esnaflarımızın yüzünü güldüreceğiz”

Fatsa’nın istihdamının ve ticari faaliyetlerinin büyümesinden belediyenin sorumlu olduğunu anlatan Yeşiltaş: “Öncelikle, Fatsa’nın ekonomik-ticari gelişmesi ve istihdam alanlarının oluşmasından, ilgili belediyenin sorumlu olduğunu belirtmek isterim. Dolayısıyla; Fatsa’nın Cadde ve sokaklarında ticaretin canlı ve dinamik olması, esnafın yüzünü güldüreceğini, Yüzü gülen esnafın bu tebessüm önce kendine sonra işyerine, sonra ailesine ve bulunduğu işyeri mahalline yansıyacağını, yani her şey, verimli ve iyi bir ticari gelişimle başlayarak devam edeceğini, bizler büyüyen gelişen Fatsa’nın ihtiyaç ve taleplerini bu coğrafyada yaşayan insanların yerel ihtiyaçlarını çözmek için projeler üreteceğimi, bu amaçla esnafımızla Fatsa da Esnaf Buluşması Projesi ile bir araya gelebileceğimizi ve bu proje ile esnafımızın yerel sorunlarını paylaşarak en aza indirmeyi, Fatsa esnafını mağdur etmek, kanunları dayatmak değil, el ele verip sorunları paylaşmak, çözüm üretmek, esnafımızın refah mutluluğunu sağlamak hedefimiz olacağını anlattığımda; Beni dinleyen insanlar memnuniyetini dile getirerek bana sahip çıktıklarını gördüm” dedi.

“Çok olumlu tepkiler aldım”

Çalışmalara başladığı günden bu yana çok olumlu tepkiler aldığını anlatan Yeşiltaş: “Fatsa da kırk günden beri kendimi tanıtmak, Fatsa’nın kalkınmasıyla ilgili yazmış olduğum ‘’ümidimiz varsa şehrimiz güzel olur’’ isimli kitabımı ve neden Fatsa belediye başkan aday adayı olduğumu belirten broşürü, başta Fatsa olmak üzere tüm beldelerde dağıtımını yaptım. Fatsa’nın kanaat önderlerini ve Sivil toplum kuruluşlarını tek tek ziyaret ederek projelerimi, hedeflerimi paylaştım. Bu konuda cesareti gücü, iddiası ve bilgisi bulunan biri olduğumu anlatmaya çalıştım. Sivil toplum kuruluşlarından, kanaat önderlerinden ve esnaflarımızdan çok olumlu tepkiler aldım. Desteklediklerini ve dua ettiklerini gördüm. . Buda beni son derece mutlu ve memnun etmiştir. Bana bu konuda teveccüh gösteren tüm Fatsalı hemşerilerime teşekkür ve şükranlarımı arz ederim. Biliyorum ki asıl başkanın halk olduğu, halkımız karar vermesi durumda Fatsa’mızın daha güzelliklere kavuşacağına inanıyorum” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde