28 Mart 2024

Şener: "Artık Yeni Bir Türkiye Kuruluyor"

  • PDF

- AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener:
- "Artık Biz Kardeşiz; Yarışlarımız, Dil, Irk Ve Mezhep Üzerinden Olmayacak"
- "Niçin Kan Dökülmüyor Diye Kimse Telaşlanmasın"


sener22-5-2013AK Parti'li milletvekillerinin Ordu genelinde büyükşehir ve açılım sürecini anlatma gezilerinin son durağı Fatsa oldu.
AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, İstanbul Milletvekili İsmet Uçma ve Konya Milletvekili Gülay Samancı, Fatsa ve Korgan beldelerindeki ziyaretlerinin son durağında Fatsa ilçesinde muhtarlarla buluştu.
Burada bir konuşma yapan AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, gittikleri her yerde kendilerine yönelik sorularda; "Bu bizim kanımızı dökenler ne oldu, ne verdiniz de şimdi çekip gidiyorlar" şeklinde sorular sorduklarını belirterek; "Bunun bir tek cevabı var; oradaki bir kısım insanlar, bu zamana kadar eşit imkanlardan istifade edemiyordu. Bunu sömüren, bunu kendisine destek gören, bu kanlı örgüt, o insanların özgürlükten mahrum kalma hallerini kullanarak terör eylemi yaptı. Bizim yaklaşık 500 milyar liramıza ve 40 bin evladımıza canına mal oldu. Başbakanımız da bir proje başlatarak, Biz kardeşiz, artık kan dökülmesin 76 milyon birlikte yaşayalım diyerek, almış olduğu takdire şayan karar var" dedi.
Yaklaşık 5-6 aydır terör kaynaklı bir kayıp olmadığını ifade eden İhsan Şener; "Niçin kan dökülmedi diye telaşlanmaya gerek yok. Kan dökerek, kavga ederek, gerilim oluşturularak, sağcı, solcu, Türk, Kürt, Alevi, ilerici, gerici diye bizi bölerek idare ettiler. Artık biz kardeşiz. Yarışlarımızı artık, dil, ırk ve mezhep üzerinden yapmayacağız. Her siyasi parti de ülkesine hizmet edeceği projeler üzerinden siyaset yapacak. Artık yeni bir Türkiye kuruluyor. Ve bu mutlu Türkiye'nin temel özelliği kavgadan beslenenlere ekmeğin olmadığı, kavgadan ve çatışmadan beslenenlere ekmeğin olmadığı bir Türkiye olacak. Biz bunun alt yapısı için uğraşıyoruz. Muhalefet partilerinin bütün gayreti de eski siyasetin, eski siyaset anlayışının, kavganın gerilimin ve kamplaşmanın devam etmesi ve ondan beslenme talepleridir. Siyaset artık hizmet üretmenin bir merkezi haline gelmiştir. Bundan sonra da bundan sonra da bundan geriye dönüş yoktur. Gerilim ve kamplaşmadan beslenme dönemi kapanmıştır. Son on yılda AK Parti'nin bu gayretine oy vererek, destek olarak, tasvip ederek destek verenlerin ileride çocuklarına anlatacakları altın bir devir olacaktır" şeklinde konuştu
AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma ve Konya Milletvekili Gülay Samancı da büyükşehir olmanın avantajlarını örnekleriyle anlattı.sener-22-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde