19 Nisan 2024

GERÇEKLER HİÇ BU KADAR ACI AMA KOMİK OLMAMIŞTI

  • PDF

DSC 8350

Fatsa Mega Gençlik Tiyatrosu, Çok Mu Abarttık serisinin yepyeni oyunu “Gerçekler Acıdır” oyunu ile tekrar seyircileri kahkahaya boğmaya hazırlanıyor.

Semra Şimşek’in yazıp yönettiği tiyatro gösterisi 4 Mayısta Fatsa Belediyesi Kültür Sarayın’da tiyatro severler ile buluşacak.

GÜLMEK FATSAYA YAKIŞIYOR

Zengin oyuncu kadrosu ile birbirinden acı ama gerçek konuların komedi olarak işleneceğini belirten Semra Şimşek ; “ bu oyuna çok kısa sürede hazırlandık. Çok Mu Abarttık serisi çok beğenildi ve bende sezonun son oyununu “Çok Mu Abarttık Son Dem Gerçekler Acıdır” adlı oyun ile belirledim. Seyirciyi bir çok sürpriz bekliyor. Bunlardan bir tanesi Fatsalı gençlere desteğini esirgemeyen seçim sürecinde de kamuoyu tarafından sevilen Fatsalı iş adamı Dr. Zeki Ulvi Süvarioğlu’nun da sahnede olmasıdır. Biz Fatsa’da tiyatroyu sevdirmek için önce Fatsa’da yetenekli ve istekli olan gençleri ve ruhu genç olanları sahneye çıkararak yapmayı hedefliyoruz. Bize bu güne kadar yaptığımız tüm tiyatro gösterilerinde destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. 4 Mayıs Pazar akşamı 19.30’da tüm Fatsalıları Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’na bekliyorum. Son olarak şunu belirtmek isterim. Biz Fatsa’nın evladıyız. Fatsa’da tiyatroyu sevdirmek için uğraşıyoruz. Daha iyi işler yapabilmemiz için, daha fazla desteğe ihtiyacımız var. Şimdiden herkese bol kahkahalar diliyorum. Çünkü gülmek Fatsa’ya çok yakışıyor” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde