20 Nisan 2024

Gülmeye Hazır mısın Fatsa ‘’Çok mu Abarttık 2’’ yarın akşam yine seyircisiyle buluşuyor

  • PDF

tyt25-12-2013Fatsa Mega Gençlik Tiyatrosunun 6 Aralık ‘ta galasını yaptığı ‘’Çok mu Abarttık 2’’ adlı tiyatro gösterisi yarın akşam Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda saat:19:30’da kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için seyircisiyle buluşuyor.

20 kişilik kadrosuyla Fatsa Mega Gençlik Tiyatrosunun 6 Aralık’ta seyirciyi kahkahaya boğdu. İzleyicilerden tam not alan oyunu kaçıranlar yarın akşam tekrar izleme fırsatı bulacaklar.

Tiyatronun kurucusu Semra Şimşek ‘’ Çok mu Abarttık 2’’ gerçekten benim, ekibimin ve seyircinin çok fazla eğlenerek sahneye koyduğumuz bir gösteri oldu. 6 Aralık’ta salonumuz tıka basa doldu ve hep beraber muhteşem bir gece yaşadık. İzleyemeyen kapıdan geri dönenleri kaçırdım tekrar izlemek istiyorum diyenleri yarın akşam kültür sarayına bekliyoruz.

Biz Fatsa mega gençlik olarak ismimize uygun hale gelmeye başladık. Bizimle tiyatro sahnesini paylaşmak isteyen yeni yeni kişilerle tanıştık ve ekibe Muharrem Göç’ü de dahil ettik.

Yarın akşam ki ‘’ Çok mu Abarttık 2’’ adlı tiyatro gösterimizde 6 Aralık’tan 1 farkla çıkacağız sahneye. Gala da 5 ayrı skeç oynamıştık. Şimdi 6. Yani tekrar izlemeye gelecekler yeni bir oyun da izleyecekler.

FATSA SEN TİYATROYU SEVİYORSUN! YARIN AKŞAM BİZİ YALNIZ BIRAKMA!’’ diyerek tüm Fatsalıları tiyatroya davet etti.tyrt25-12-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde