25 Nisan 2024

“Kimse Kurslarımız Hakkında Bilgi Almaktan Çekinmesin”

  • PDF

ozer25-9-2013Özel Sevgi Kültür ve Sanat Merkezi sahibi Osman Özel, vatandaşların kurslara kayıt yaptırırken nelere dikkat etmeleri gerektiğini açıkladı.

Gazetemize özel, yaptığı açıklamalarda; vatandaşların küçük yaştan başlayarak çocuklarını sosyal aktivitelere yönlendirmesi gerektiğini belirten Osman Özel, herkesi sosyal faliyetler ve kurslar hakkında bilgi almaya davet etti.

Kurslara kayıt yaptımadan önce vatandaşların, kurs alacakları hocaların, kurs verebilecek yeterlilikte olup olmadığına dair belgelerini incelemeleri gerektiğini belirten Osman ÖZEL: “ Gideceğiniz kurstaki hocaların hangi enstrüman üzerinde ders veriyorsa o enstrüman üzerinde eğitim almış olması çok önemlidir. Çünkü bu işin ehli olmayan bazı kişiler kurslar vermekte. Buda insanları enstrümandan ya hep soğutabilmekte yada teknik olarak yetersiz bırakmaktadır. Bizim tüm hocalarımız üniversite mezunu olup branşında ders vermektedir. Bu açıdan işimizi en iyi şekilde icra edip vatandaşlarımıza Fatsa’da en kaliteli hizmeti sunmaktayız” dedi.

4 yaş ve üstü herkesin gönül rahatlığıyla kurslara katılabileceğini belirten Osman ÖZEL: “Kursumuz; piyano, bale, gitar, modern dans, ney, halk oyunları, yan flüt, keman kemençe, tiyatro gibi birçok etkinliği barındırıyor. Tiyatro kursumuzun içerisinde, diksiyon ve drama dersleri mevcut. Çocuklara yönelik drama dersleri var. Özellikle çocuklara drama derslerine katılmayı tavsiye ediyorum. Çünkü bu kursumuz Anti-Sosyal ve kendini ifade edemeyen çocuklarımız için çok faydalı. Küçük yaşlarda bu kurslara başlamak çocukların gelişimi için çok önemlidir. Bu sayade çocuklarımız tüm branşlarda çok başarılı oluyorlar. Ayrıca kurslarımıza gelen öğrencilerimize enstüruman konusunda da çok uygun fiyatlarla yarcımdı olmaktayız” diye konuştu.

Güzel sanatlar üniversitesi ve lisesine hazırladıkları öğrencilerde %100 başarı sağladıklarını belirten Osman Özel: “ Güzel sanatlar lisesine veya üniversitesine gitmek isteyenleri yetenek sınavlarına hazırlamaktayız. Şuana kadar bu sınavlara hazırladığımız tüm öğrencilerde %100 başarı sağladık. Ordu güzel sanatlar lisesine giren ilk 3 öğrenci bizim yetiştirdiğimiz öğrencilerdir. Şuana kadar sınavlara hazırlayıpta kazandıramadığımız öğrencimiz olmadı. Buda yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu gösteriyor.

Kimse kurslarımız hakkında bilgi almaktan çekinmesin. Gelip kursumuzu gezsinler. Burada ki sıcak ortamı görsünler bizlere danışsınlar. Bizim bu işi ne kadar başarıyla ve profesyönel bir şekilde yaptığımızın farkına varacaklar” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde