19 Nisan 2024

emre-eser

UMUTLANIYOR VE MUTLU OLUYORUZ

  • PDF

Mesleğimiz gereği Fatsa adına yapılan ve yapılması gerekenleri yazıyor ve takip ediyoruz.

*

Bunun karşılığında atılan adımları ve yapılan çalışmaları gördüğümüzde de ziyadesiyle umutlanıyor ve mutlu oluyoruz.

*

Her fırsatta dile getirdiğimiz, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi’nin aktifleştirilmesi ve iyileştirilmesi hususunda, alınan kararlar ve atılacak somut adımlar Fatsa kamuoyunu umutlandırıcı niteliktedir.

*

Yıllarca gazete olarak ara ara gündeme getirdiğimiz ve köşe yazılarımda belirtiğim ÖSYM sınavlarının Fatsa’da yapılması hususunda AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Uçar’ın 3. kez dosya hazırlatıp Ankara’ya başvuruda bulunulması ve AK Parti Fatsa İlçe Başkanı olarak son zamanlarda bulunduğu birtakım olumlu temaslar Fatsa kamuoyunu umutlandırıcı ve sevindirici niteliktedir.  

*

Fatsa Kaymakamlığı’nın Fatsa’nın turizmine ilişkin yapmış olduğu ‘Turizm Danışma Bürosu’, ‘Fatsa Tanıtım Filmi’ ve önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilmesi planlanan ‘Fındık ve Etnografya Müzesi’ gibi çalışmalar Fatsa kamuoyunu umutlandırıcı ve sevindirici çalışmalardır.

*

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Fatsa için planlanan ve proje yapımına devam edilen birçok yatırım taahhüttü Fatsa kamuoyunu umutlandırıcı niteliktedir.

*

Önümüzde ki günlerde Fatsa’ya yapılacak üstyapı yatırımlarının başlamasıyla birlikte, büyükşehir olmanın faydasını daha iyi hissedecek olmak umutlandırıcı niteliktedir.

*

Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nin 1.000 dönüm daha büyüme sürecinde ki engellerin teker teker aşılması Fatsa kamuoyunu sevindirici niteliktedir.

*

Fatsa için çalışan, Fatsa’yı düşünen, Fatsa’nın bir tık daha büyümesin hayal eden yöneticilerin ve siyasetçilerin yapmış olduğu güzel çalışmaları kaleme almak ise bizler için mutluluk vericidir.

*

Fatsa’yı güzel günlerin beklediğine sabırla inanıyor ve bunun için umudumuzu hiçbir zaman kaybetmiyoruz.

 

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde