18 Nisan 2024

emre-eser

BİRİNCİ OLDUK, ÇÜNKÜ…

  • PDF

 “Fatsa Belediyesi Yılın Haberini Seçiyor…”

Ordu ve genelinde basın çalışanlarına yönelik ilk defa yapılan bu tür yarışma Fatsa Belediyesi tarafından gerçekleştirildi.

Düzenlenen yarışmada birbirinden farklı ve özveriyle hazırlanan haberler jüri üyeleri tarafından değerlendirilerek ödüller dağıtıldı.

Değerlendirme neticesinde gazete olarak birinciliği elde ettik.

30 yıllık gazetecilik tecrübesini birincilikle taçlandıran Fatsa Yeni Haber Gazetesi bir kez daha farkını ortaya koydu.

Birinciliği hak ettik çünkü; çalışma arkadaşım Sümeyra Özcüre’nin “Küçük Yaşta Büyük Sorumluluk” haberinin ardından yardımca muhtaç bir ailenin hayatı olumlu yönde değişim gösterdi. Ve habere konu bu ailemizin babası kalıcı bir işe yerleştirildi.

İşte gerçek gazetecilik budur.

Bizler için en büyük mutluluk kaynağı; yaptığımız haberlerin yardıma ihtiyacı olan insanların hayatına olumlu yönde aracılık etmesidir.

Bizlerin gazetecilik anlayışımızı hiçbir zaman kendi çıkar ve menfaatlerimiz üzerine değil, mağdur ve yardıma muhtaç insanların çıkar ve menfaatleri üzerine kurmamız ise bu sektörde başarılı kılmaktadır.

Fatsa Belediyesi yönetim kadrosunun böyle bir organizasyona ev sahipliği yapması ve basına değer vermesi ise bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir.

Ben tekrardan meslektaşlarımızın hepsini başarılarından ve anlamlı haberlerinden dolayı tebrik ediyor, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin ANLAYAN ve ekibine böyle bir organizasyona öncülük ettikleri için teşekkür ediyorum.

Birinciliği gazetemize yaşattığı için değerli çalışma arkadaşım Sümeyra Özcüre’ye minnetlerimi sunuyorum.

 

 

  1.  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde