19 Nisan 2024

emre-eser

BU İŞ BİRLİK İŞİ

  • PDF

Geçtiğimiz günlerde Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen programda Ordu Ak Parti Milletvekilimiz Sayın İhsan ŞENER, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları ve basın mensupları bir araya geldi.

Düzenlenen programda Fatsa’mıza yapılması planlanan yatırımlar hakkında görüş paylaşımında bulunuldu.

Belirli periyodlarda yapılacak olan bu toplantılar Fatsa’nın geleceğine ışık tutacak, birlik ve beraberlik çatısı altında çeşitli projelerin Fatsa’ya kazandırılmasını sağlayacak gibi gözüküyor.

Sayın Milletvekilimiz İhsan ŞENER, bu projelerden bir tanesinin önümüzdeki yıl ÖSYM’nin Fatsa’da sınav merkezi açmasını sağlamak olduğunu belirtti ve bu konuyu titizlikle takip ettiğini vurguladı.

Ardından Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun KARATAŞ’ın” Fatsamıza yeni bir fakülte kazandırabilir miyiz?” sorusu üzerine, Sayın İhsan ŞENER’in olumlu ve yapıcı tutumu bu konu etrafında kenetlenilmesi gerektiğini ortaya çıkarmış oldu.

Bizde bu hafta gazetemiz manşetine sivil toplum kuruluşu başkanlarının Fatsa’ya yeni bir fakülte kazandırılması konusundaki görüşlerini taşıdık.

Tüm STK’lar Fatsa’ya kazandırılacak yeni fakülte için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Bundan sonraki süreçte Fatsa’ya en büyük desteği sağlamaya hazır olduğunu her fırsatta dile getiren sayın vekilimiz İhsan ŞENER başta olmak üzere; tüm siyasi partiler, belediyemiz ve kaymakamlığımız, tüm STK’lar, tüm basın mensupları, vatandaşlar bu konu etrafında kenetlenmeli ve konunun gündemini sıcak tutmalıdır.

İnanmak başarmanın yarısıdır derler.

Bizler yolu yarıladığımıza inanıyor; Fatsa’yı kalkındıracak her konuda birlik ve bütünlük içerisinde hareket edilmesini temenni ediyoruz.

Vekilimiz İhsan ŞENER’in öncülüğüne ve samimiyetine güveniyor, Fatsa’mıza sağlayacağı kazanımları gururla anlatmayı heyecanla bekliyoruz...

 

FATSASPOR UNUTULMAMALIDIR

Geçtiğimiz sezon grubunda şampiyon olarak 1. Amatör lige çıkan ve Bölgesel Amatör Lig’i kafaya koyan bir Fatsaspor var.

8 branşta faaliyet gösteren, yüzlerce lisanslı sporcuyu bünyesinde barındıran ve en önemlisi de bu bölgenin çocuklarını spora teşvik ederek sosyalleşmesini sağlayan bir kulüp.

35 üyesi ve kendi olanaklarıyla başarıdan başarıya koşan bir takımdan bahsediyoruz.

Başarıya koşarken alın teri döken çocuklar ise Fatsa’nın çocukları.

Sakın karıştırılmasın!

Yıllar boyu trilyonlarca paranın maalesef ki heba edildiği ve bir türlü istenen başarının sağlanamadığı Fatsa Belediyespor’dan bahsetmiyorum.

Kıt kaynaklarla bir üst lige çıkmayı başarmış Fatsa’nın genç yeteneklerini bünyesinde barındıran FATSASPOR’dan bahsediyorum.

Spor kavramını sadece futbol ile sınırlandıran değil; voleybol, basketbol, tekvando, atletizm, güreş, masa tenisi ve okçuluk gibi branşlarda da Türkiye çapında birçok başarıya imza atmış bir kulüp Fatsaspor.

100 tane gönüllü üye arıyor bu takım.

Çok değil aylık 10 TL destek istiyor üyelerinden.

Fatsa’nın gençleri için Fatsaspor’a üye olmaya değer diye düşünüyorum.

Bu takımın seneye Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) kendi isteği ve bizlerin desteğiyle çıkacağına inanıyorum.

Fatsa Belediyespor’da yaşayamadığımız duyguları bu yıl Fatsa’nın genç sporcuları bizlere yaşatacaktır diye düşünmekteyim.

Bu takımın elinden tutmaya değer...

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde