18 Nisan 2024

emre-eser

ETEM KİBAR AK PARTİ’NİN FATSA’DA REKOR OY ALMASINA VESİLE OLUR

  • PDF
AK Parti sonuç itibariyle ilçe belediye başkan adaylarını belirleyerek sahaya indi.  Fatsa’da ise bilinen, sevilen ve favori bir isim aday oldu.
Başta AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş olmak üzere, Ordu Milletvekilimiz Ergün Taşçı Etem Kibar üzerinde kararlılık gösterdiler. Destekleyici perde arkası kahramanlar tabii ki çok fazla. İsimsiz kahramanlar zaman içinde yanılmayacaklarını görecekler. Etem Kibar’ın yapacağı çalışmalarla bunu ortaya koyacağından zaten şüphemiz yok.
Fatsa’nın kayıp son 10 yılının kurtarıcısı olarak gördüğüm AK Parti belediye başkan adayı Etem Kibar’ın belediyecilik algısını sadece yol yapmak ve çöp toplamanın dışına taşarak sosyal, kültürel ve ekonomik değerleriyle Fatsa’da yeni bir dönemi başlatacak vizyona sahip olduğunu düşünüyorum.
İbrahim Etem KİBAR, mütevazı kişiliği ve naif duruşuyla ‘GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ’ söylemini reel olarak kamuoyuna hissettirecektir. 
Her kesimin gönlünü fethettiği, samimiyetine inandığı, geçmişi temiz, şaibesi bulunmayan başkan adayı Kibar, toplumun bütün kesimlerinden siyaset üstü bir aday anlayışıyla Fatsa’da AK Parti’nin rekor oy almasına vesile olacağını düşünüyorum.
Fatsa Ziraat Odası Başkanlığı döneminde hayata geçirdiği somut projeler, Fatsa Belediye Başkanlığı döneminde de neleri yapabileceğinin aslında birer işareti olarak görmekteyim.
Fatsa önümüzdeki 5 yıl belediyecilik anlamında Altın Çağını yaşayarak; insanı mutlu etmeye odaklı projelerin ortaya koyulacağını şimdiden hissedebiliyorum.
Halkı dinleyen, vatandaşın rahatlıkla ulaşabileceği bir başkan olacak olan Kibar’ın Ordu Milletvekilimiz Ergün TAŞÇI ve AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı ile uyumlu bir çalışma sergileyip Fatsa’nın çok daha fazla hizmet almasının önü artık açıktır. 
Milletvekiliyle uyumlu bir yerel yönetim memleketin menfaatinedir. Bu uyumu sağlayacak kadrolar oluşturulacaktır. 
Fatsa’da yıllardan beri özlenen yapı uyum içinde çalışmak değil miydi?
Etem Kibar ve oluşturacağı yeni yerel yönetim kadrosu bu beklentiyi somutlaştıracaktır. 
Fatsa ve Ankara’nın el ele vererek hizmet üretiminin önünde artık engel kalmamıştır.
‘ARTIK KAZANAN FATSA’ diyeceğimiz yılların özlemiyle; seçimden sonra yapılacak olan projeleri merakla beklemeye ve takip etmeye devam edeceğiz.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde