18 Nisan 2024

ASLANCAMİ’DE HİZMETLER HIZLA DEVAM EDİYOR

  • PDF

Fatsa’nın kırsal mahalleler arasında en uzak mahallelerden biri olan Aslancami mahallesinde geçtiğimiz aylarda meydana gelen heyelandan dolayı uçan yol geçici olarak trafiğe açılmasının ardından devasa taş tahkimat ile onarılıyor.

  Aslancami mahallesi Saitler mevkiinde bir haftadır devam eden taş tahkimat işinin bu hafta sonuna kadar tamamlanacağı ve sonrasında Dervişoğlu ve Softalı mevkilindeki uçuk olan yerlerde taş duvar tahkimat çalışması yapılacağı bildirildi.   2019 seçimlerinden sonraki yeni dönemde Aslancami mahallesine 3.5 kilometre emülsiyonlu sathi kaplama asfalt, 1.3 kilometre beton yol, 3 adet menfez ve yine Büyükşehir Belediyesi marifetiyle 1.5 kilometre beton yol yapıldı.

MERKEZLE, EN UZAK KIRSAL MAHALLEYİ BİR TUTUYORUZ

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Aslancami mahallesinin şehrin en uzak kırsal mahallerinden biri olduğunu belirterek kendi dönemlerinde mesafe ayrımı gözetmeksizin canla başla hizmet yapmaya gayret ettiklerini söyledi. Aslancami’ye kendi dönemlerinde sıcak asfalttan beton yola, menfezden yol genişletmesine kadar bir çok çalışma gerçekleştirdik. Şehrimizin merkezi ile şehrimizin en uzak noktasını hizmette eşit tutuyoruz. Aslancami mahallemiz şehrimizin kırsalda coğrafi yapı olarak zor bir bölge olmasına rağmen yılmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

“HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK” Aslancami Mahallesi Muhtarı Mehmet Şimşek göreve geldikten sonra Fatsa Belediyesi’nden güzel hizmetler aldıklarını belirterek, “Bunlar arasında Büyükşehir ile Fatsa Belediyemizin gerçekleştirmiş olduğu beton yollarımız var. 3 kilometre civarında sathi kaplama asfalt, 3 tane deremize menfez yaptırdık. Şu anda iki tane yapılacak duvarımız var bunun bir tanesi şu anda yapılıyor. Bu hizmetler için Belediye Başkanımıza ne kadar teşekkür etsek azdır, Allah razı olsun diyorum. Bu eserlerle biz iz bırakacağız. Memleketimiz zaman zaman afetlerle de karşılaştı. Şu andaki yapılan bu duvar geçtiğimiz haziran, temmuz ayındaki selde uçan bir yer. Bir mahallemiz daha var. Devri şu anda. O duvarınız da yapılacak. Bu bittikten sonra oraya başlanacak. Belediye Başkanım İbrahim Etem Kibar ve ekibine, Büyükşehir Belediye Başkanıma ve ekibine sonsuz teşekkür ederim. Aslancami de güzel hizmetler oluyor. Bu hizmetlerin devamını diliyorum. Belediye Başkanıma buradan başarılar diliyorum. Hayırlı olsun. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyorum.” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde