18 Nisan 2024

ERDOĞAN ERİŞEN GÜVEN TAZELEDİ

  • PDF
Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanlığına Erdoğan Erişen yeniden seçildi.
 
Gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser’inde yöneticisi ve ilçelerden sorumlu başkan yardımcısı olduğu derneğin kongresinde Yavuz Selim Eser yeniden denetim kurulu üyeliğine seçildi.
 
Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği’nin dernek merkezinde yapılan 4. Olağan Genel Kurul Toplantısını Divan Başkanı olarak Coşkun Özbucak, Muzaffer Şensoy ve Dilek Tiryaki ile birlikte yönetti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra faaliyet, hesap ve denetim kurulu raporları okunarak ibra edildi.
Kongrede, Fatsa ve Ünye ilçelerinde temsilcilikler açılmasına da karar verilirken, seçimler bölümüne de tek liste ile girildi. Erdoğan Erişen yeniden Dernek başkanlığına seçilirken, yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu;
 
“Durdiye Aksu, Doğan Deniz, Fatih Özdemir, Güfer Aktaş Hekim, Hayati Akçay, Murat Gürsoy, Mustafa Kaya, Mustafa Kırlak, Nilgün Özkan Çarkçı ve Nuh Kırca.”
 
Denetleme Kurulu’na ise; Ahmet Bayrak, Halil Aksu ve Yavuz Selim Eser seçilirken, Seçici Kurul ise; Eyüp Elevli, Gökhan Gül, Nedim Kovan, Neşe Çakar Erkin ve Tevfik Kul’dan oluştu.
Federasyon delegeliklerine ise; Doğan Deniz, Murad Yıldız, Murat Gürsoy, Mustafa Kaya ve Zeki Mesut Özel seçildi.
 
Seçim sonrası bir açıklama yapan Dernek Başkanı Erdoğan Erişen, 10 kuruluş yıldönümünü kutlayan Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneğinin Ordu medyasının gücünü ülke genelinde de göstermiş olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, kendilerine verdikleri destek ve güven nedeniyle tüm üyelere teşekkür etti.
 
Haber: Şeyma ESER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde