28 Mart 2024

“GENÇLERİN BAŞKANI HİLMİ GÜLER ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU”

  • PDF
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Mehmed Fuad Köprülü Kız Yurdunda kalan öğrencilerin talep ve önerilerini dinlemek üzere gençlerle bir buluşma gerçekleştirdi. Başkan Güler yurt ziyareti sonrası ise erkek öğrencilerin kaldığı eve misafir oldu.
 
Gençlerin Başkanı olarak bilinen ve tanınan Başkan Güler, Ordu Üniversitesinde öğrenim gören kız öğrencilerin kaldığı yurdu ziyaret etti. Büyük bir katılımın olduğu buluşmada gençler tek tek söz alarak talep ve önerilerini dile getirdiler. İsteklere anında çözüm önerisi sunan Başkan Güler, yetkili birimlere talimatlar vererek öğrencilerin sorunlarının en kısa sürede çözüleceği sözü verdi. Öte yandan yurt ziyareti sonrası erkek öğrencilerin kaldığı bir eve misafir olan Başkan Güler, gençlerle çay içip sohbet ederek öğrencilik zamanını yad etti.
 
“İSTEKLERİNİZİ KISA SÜRE İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞ-TİRECEĞİZ”
 
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Orta da bir yanlışlıkta olsa her zaman bir aradayız. İsteklerinizi kısa süre içerisinde gerçekleştireceğiz” dedi.
 
Başkan Güler sözlerine şöyle devam etti:
 
“Gönlüm bugün rahat oldu. Hepiniz açık açık her şeyi dile getirdiniz. Medeni cesaretiniz için sizleri kutluyorum. Taleplerinizin sizler tarafından söylenmesi bizlerinden ufkunu açtı. Ortada bir yanlışlıkta olsa her zaman bir aradayız. İsteklerinizi kısa süre içerisinde gerçekleştireceğiz. Ben de sizden şunu bekliyorum. Öyle bir yetişinki, mesleğinizde en iyisi olun. Kaliteyi yükselten sizlersiniz. Ordu Üniversitesi mezunları olarak Türkiye’de parmakla gösterilin. Buradan liderler yetiştirelim. Daha evvelden Allah nasip etti üniversitemizin temelini ben atmıştım. Şimdi ise pırıl pırıl bir gençlik ile karşı karşıyayım. Ordu’da çok güzel anılarla zamanınızı değerlendirin. Hepimiz öğrenci olduk, bende yurtta kaldım. Sizden biz gençlik enerjisi alacağız. Bizde tecrübelerimizi sizlere sunacağız. Üniversite ile şehrin bir arada olması lazım. Eksiğimiz varsa bunları yerine getirmemiz lazım. Siz bizler için çok kıymetlisiniz.”
 
“GENÇLERİMİZE YAPTIĞI HİZMETLER TÜRKİYE’NİN HER TARAFINDA DUYULUYOR”
 
Başkan Güler’in Ordu’nun tüm imkanlarını gençler için sunduğunu ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Ordu’muzda gençlerimize yaptığı hizmetler Türkiye’nin her tarafında duyuluyor. Bugün de burada gençlerimizin daveti üzerine yurdumuza geldi. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Ordulu olsun farklı şehirden olsun gelen tüm gençlerimize Ordu’muzun imkanlarını sunduğu için kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde