19 Nisan 2024

FATSO'nun Eğitim Faaliyetleri Değerlendirildi

  • PDF
Geçen hafta Cuma günü Ordu İl Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya'nın katılımı ile Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş ile bir toplantı gerçekleştirildi.
 
Toplantıda Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası'nın eğitim üzerine aktif faaliyetleri görüşüldü. Fatsa Organize sanayi Bölgesine Odanın katkıları ile yaptırlacak olan Anaokulu/Kreş projesi, Fatsa'da faaliyette bulunacak ve toplam 3 ilçeye direkt hizmet verecek 3. kademe engelli çocuklar için yapılacak olan Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Özel Eğitim Okulu projelerinin gidişatı değerlendirilirken, FATSO'nun bu yıl yapacağı köy okulu kütüphanesi projesi ve geleneksel kışlık eğitim yardımları ile ilgili de görüş alışverişinde bulunuldu.
 
Görüşme sonrası açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş,  "Ordu İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Saygın Atinkaya’yı Odamızda ağırladım. Protokolünü geçtiğimiz günlerde yenileyerek derslik sayısını 12’ye çıkardığımız FATSO’nun Özel Eğitim Okulu ve Fatsa OSB’de gerçekleştireceğimiz Anaokulu/Kreş projelerimizin gidişatı ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Bir araya gelmişken diğer eğitim faaliyetlerimizi de değerlendirme şansımız oldu. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim" dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde