20 Nisan 2024

MHP 2023’ E SIKI HAZIRLANIYOR

  • PDF
Milliyetçi Hareket Partisi tüm kadroları ile 2023 hedefine kenetlenmiş durumda. MHP’de siyaset yapan yerel kadrolar, söz konusu toplantılarla Genel Merkez tarafından, izlenecek yol haritası ve uygulanacak politikalar hakkında bilgilendiriliyor.
 
Milliyetçi Hareket Partisi'nin 9 ilde yapılması planlanan ve 4 Eylül'de Afyonkarahisar'da başlayan istişare toplantılarının 6.'sı 25 Eylül 2021’de Amasya Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.
 
GÜÇLÜ SİYASET, LİDER TÜRKİYE, HEDEF2023
 
“Güçlü Siyaset, Lider Türkiye, Hedef 2023” teması ile Siyasette yeni dönem Cumhurbaşkanlığı Hükumet sistemi ve stratejik hedefler konulu bölge istişare toplantılarının Karadeniz etabına Amasya’nın yanı sıra, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Rize, Samsun, Sinop, Sivas, Tokat ve Trabzon illerinin MHP’li il, ilçe teşkilatları ve Ülkü Ocakları katıldı.
 
FATSA TEŞKİLATI VE MURAT KAÇAK FARKI
 
Toplantıya Fatsa ilçe teşkilatı, Murat Kaçak başkanlığında belediye meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri ile katılım sağladı. Her gittiği noktada tanınan ve özel ilgi gören MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, Amasya toplantısının ardından Erbaa İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl’ün daveti üzerine, Erbaa’da gerçekleşen toplu açılış törenine katıldı.
 
Tüm bu faaliyetler sonrasında Fatsa’ya dönen Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak yaptığı açıklamada, Amasya’da gerçekleşen istişare toplantısı ve Milliyetçi hareket Partisi’nin 2023 vizyonunu hakkında bilgiler verdi.
 
BU ÇALIŞMALAR 2023 İÇİN ÖN HAZIRLIKLARIMIZ
 
2023 yılında genel seçimlere gidileceğini hatırlatan Kaçak, Cumhur İttifakı’nın paydaşı olan partimiz tüm kadroları ile bu süreçte, izlenecek yol haritası, uygulanacak politikalar hakkında bilgilendiriliyor. Ayrıca 9 Ekim’de Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ankara’da Büyük Kurultay’da bir araya gelecek. 10 Ekim’de ise yine Ankara’da Analar Bacılar Kurultayı yapılacak dedi.
 
Tüm bu çalışmaların 2023 için ön hazırlık çalışmaları olduğunu belirten Başkan Murat Kaçak, sürecin ardından tüm yurt sathına yayılarak yoğun bir çalışma temposunun içerisine gireceğiz, sokak sokak, ev ev, esnaf esnaf gezerek, Cumhur İttifakını ve 2023 hedeflerimizi anlatacağız dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde