29 Mart 2024

HACI ZEKiYE KARAMOLLA ANAOKULU TEMELi ATILDI

  • PDF
Fatsalı Hayırsever İş İnsanları Yılmaz ve Ömer Karamolla kardeşler tarafından merhum anneleri Hacı Zekiye Karamolla adına 8 derslik anaokulunun temel atma töreni gerçekleşti.
 
Ayazlı Mahhallesi Ardıç Sokak'ta,  Ordu Valisi Tuncay Sonel'in katılımlarıyla gerçekleşen temel atma törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Cumhuriyet Başsavcısı Özcan Çabukoğlu, AK parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Esnaf Kefalet Kredi Kooperatif Başkanı Ayhan Baş, Fatsa Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu ve davetliler katıldı.
 
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda ilk konuşmasını gerçekleştiren Ordu Valisi Tuncay Sonel, "Bugün hayırlı bir iş için bir aradayız. Ordumuzun 19 İlçesinden biri olan Fatsa'mızda Yılmaz ve Ömer Karamolla Kardeşler tarafından anneleri Hacı Zekiye Karamolla adına anaokulu yaptırmak için burada toplanmaktayız. Bu dünyada bugün varız, yarın yokuz.  Rabbim durumu iyi olan hemşerilerimize böyle güzel okullar yaptırmayı nasip etsin öyle ki, okul öncesi anaokulları çocuklarımız için çok önemli. 
Çocuklarımız okul hayatı boyunca öğreneceklerinin yüzde yetmişini burada öğreniyorlar. Burada inşallah pırıl pırıl öğrenciler yetişecek. Burada yetişecek çocuklarımız bu ülkeye güzel hizmetlerde bulunacaklarına inanıyorum. Ben böyle güzel bir okul kazandıran Karamolla ailesine, Fatsa'mız, Ordumuz ve Milletimiz adına kendilerine sonsuz şükranlarını sunuyorum."
 
Programda konuşma gerçekleştiren Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "Eğitime yapılan yatırımın, geleceğimize yapılan yatırım olduğu bilinciyle, Fatsalı Karamolla ailesinin kıymetli evlatlarının merhum anneleri Hacı Zekiye Karamolla’nın adını yaşatacakları 8 derslikli anaokulunun temel atma törenini Valimiz Sayın Tuncay Sonel ve protokolümüzün katılımı ile Hacı Zekiye Karamolla Anaokulu Temel Atma Töreni’ni gerçekleştirdik.
Eğitim adına konulan her bir tuğla, ülkemizi eğitimde yükseltir ve geleceğini güçlendirir.
Bu okulumuzun yapılmasında emeği geçen başta Necati Karamolla amcamız olmak üzere; çok değerli evlatlarına, Karamolla ailesine, bu anaokulumuzda yetişecek çocuklarımız ve hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyor; 
41 eğitim yuvasının yapımında ve eğitime kazandırılmasında öncülük ve rehberlik eden Sayın Valimize, süreci yakından takip eden Sayın Kaymakamımıza, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize teşekkür ediyorum."dedi.
 
Program Fatsa İlçe Müftüsü Hamza Bayramın dua okumasının ardından Hacı Zekiye Karamolla Anaokulu’nun temeli atıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde