19 Nisan 2024

“HAYIRLA YÂD ETTİK”

  • PDF
Fatsa Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yakup Yeşiltaş rahmetli olan dernek üyelerini yad etti.
Yeşiltaş tarafından yapılan açıklamada; “Hakka yürüyen, Üye Dernek Başkanlarımızdan, Gündüz ERBİL ve Ömer BEKİROĞLU’’nu hayırla yâd ettik.” Dedi.
 
“13 Temmuz 2021 Salı günü Fatsa Dernekler Federasyonunda düzenlenen toplantıya ailelerinin de katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda kuran okutuldu, dualar yapıldı. Katılımcılara ikram yapılarak, ailelerine federasyon tarafından hazırlanan çerçeveli resimleri hediye edildi.” Diyen Yeşiltaş; Gündüz ERBİL ve Ömer BEKİROĞLU Ağabey’in Federasyondaki bulunduğu süreç içinde ortaya koymuş olduğu mücadele ruhu ve duruşu, Fatsa Dernekler Federasyonu hareketine örnek olacak niteliktedir. Üyelerimize kol kanat gerişiyle, Federasyona sahip çıkışıyla örnek bir davranış sergilemişlerdir. O günkü hizmetleriyle bugün bizler onu dualarla ve hayırlarla yâd ediyoruz. Onları unutturmamak için çaba sarf ediyoruz. Bu gelip geçici dünyada Federasyonda önemli olan hoş bir seda bırakmışlardır.
Değerlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. İşlerini ehemmiyet göstererek yapan, sevilen isimleri değerli kardeşlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Allah her ikisine de rahmet eylesin. Mekânları cennet olsun.
Fatsa Dernekler Federasyonu olarak, bu zamana kadar tüm değerlerimize sahip çıktık çıkmaya da devam edeceğiz.” Dedi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde