29 Mart 2024

ORDU’DA İFTAR STANTLARI KURULDU

  • PDF

Ramazan ayı başlamasıyla birlikte Ordu Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında iftarlık sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlar başta olmak üzere görevi başında olan kamu personellinin iftar saatinde mağdur olmamaları için bazı noktalarda sıcak yemek ikramı yapılacak stantlar kurdu.

Altınordu ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda ve her gün bir ilçede olacak şekilde ilki Akkuş’ta kurulan iftar stantlarında vatandaşlar ilk oruçlarını Büyükşehir Belediyesinin sıcak yemekleri ile açtı. Aynı zamanda 19 ilçede bulunan ihtiyaç sahiplerine ekipler tarafından iftarlık sıcak yemekler götürüldü.

Öte yandan vaka artışlarıyla birlikte Ordu Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı ile karantinaya alınan Altınyurt Mahallesi’ne de Büyükşehir Belediyesi ekipleri iftarlık sıcak yemek dağıtımı yaptı.

“BÜTÜN HİZMETLERİMİZLE BİRLİKTE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarıyla Ramazan ayında vatandaşların yanında olacaklarını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay, “Altınordu ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda ve her gün bir ilçede olmak üzere Ramazan ayı boyunca oruçlarını açmak isteyen vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz” dedi.

Daire Başkanı Bilkay şöyle konuştu:

“Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan ayında bazı noktalara stantlar kurarak vatandaşlarımızın mağdur olmaması adına iftar yemeği ikramı yapıyoruz. Altınordu ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda ve her gün bir ilçede olmak üzere Ramazan ayı boyunca oruçlarını açmak isteyen vatandaşlarımıza hizmet vereceğiz. Aynı zamanda karantinaya alınan mahallerimize de iftar yemeği ikramında bulunuyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak bütün hizmetlerimizle birlikte vatandaşlarımızın yanındayız. Bu amaçla tüm ekiplerimizle birlikte sahada aktif olarak çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı Ramazanlar diliyorum.”

“KARANTİNAYA ALINMIŞTIK, YARDIMIMIZA BÜYÜKŞEHİR KOŞTU”

Altınyurt Mahallesi Muhtarı Erdoğan Çavuş, “Vaka sayılarının fazla olmasıyla birlikte mahallemiz karantinaya alındı. Ramazan ayında olmamız sebebiyle kara kara düşünürken sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız iftarlık sıcak yemekleri bizlerle buluşturdu ve yardımımıza koştu. Kendisine ve ekibine mahallem adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde