28 Mart 2024

“ZOR ZAMANLARDAN DA BAŞARI HİKAYELERİ ÇIKARACAK GÜÇTEYİZ”

  • PDF

HEDEFİMİZ 7 BİN 500 ÇALIŞANA ULAŞMAK

Fatsa Ticaret Odası Başkanı Tayfun Karataş; Fatsa Organize Sanayi Bölgesinde yapımı devam eden inşaatların yıl sonunda bitirileceğini açıkladı. 

“İnşaat işlemleri devam eden yaklaşık 10 yeni yatırımımızla yılsonunda bölgedeki istihdam sayımızı 7500’e ulaştırmayı hedefliyoruz.” Diyen Tayfun Karataş yaptığı açıklamada; “Bugün itibariyle Fatsa Organize Sanayi Bölgemizde tekstilden gıdaya, kimya sektöründen ambalaj sektörüne, pet sektörüne varana dek farklı sektörlerde faaliyet gösteren toplam 38 fabrikamızda pandeminin zor koşullarına rağmen bacalar tütüyor ve bölgemizden yaklaşık 6000 kişiye istihdam sağlanıyor. 
Bu sayıyı aileleriyle birlikte on binlerle ifade etmekten bu zor günlerde özellikle mutluluk ve gurur duyuyoruz.
 
Fatsa’mızın, bölgemizin her zaman daha fazlasına, daha iyisine layık olduğunu söyledik ve hep bu motivasyonla gece gündüz demeden şehrimizi, şehrimizin insanını kalkındırma, daha güçlü kılma yolunda çalıştık. Memleketimizde iş ve aş sahibi yaptığımız her bir kardeşimizin sayısı arttıkça bizim de mutluluk ve gururumuz artacak, motivasyonumuz katlanacak.” Dedi. 
Karataş; “İçinde bulunduğumuz zor günlere rağmen tüm enerjimizle çalışmaya devam ediyor inşaat işlemleri devam eden yaklaşık 10 yeni yatırımımızla da yılsonunda bölgedeki istihdam sayımızı 7500’e ulaştırmayı hedefliyoruz. Zor zamanlarda da başarı hikayeleri çıkaracak güçteyiz.
Koşullar ne olursa olsun Fatsa’mız, bölgemiz, insanımız için Cenab-ı Allah izin verdikçe tüm gücümüzü, irademizi, bilgi, beceri ve tecrübemizi ortaya koyacağımızdan, bu zor zamanlardan da içinde yine bizim insanımızın başrol olduğu başarı hikayeleri çıkaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” Açıklamasında bulundu.
 
 Karataş geçtiğimiz hafta Ankara’da da çeşitli kurum ve kuruluş yetkilileriyle buluşarak kurumu adına Fatsa’daki gelişmeler adına bilgi paylaşımında bulunmuştur. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde