19 Nisan 2024

FATSA BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM ETEM KİBAR’DAN HUZUR EVİ ZİYARETİ

  • PDF

“YAŞLILARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Fatsa Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  sohbet edip hayır duasını aldığı huzurevi sakinlerine gül takdim etti.

Yaşlı kabulüne 15 Mart itibariyle başlayan Fatsa Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni Belediye Meclis Üyesi Muharrem Okyay Sarıhan ile ziyaret eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mustafa Sezgin ile görüşerek yapılan hizmetler ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“ONLARIN HUZURU İÇİN VARIZ”

Ziyaretlerinden ötürü Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a teşekkür eden Fatsa Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mustafa Sezgin,  “Genel Müdürlüğümüzün talimatları doğrultusunda, 15 Mart itibariyle kontrollü normalleşmeye geçtik. Şu anda 43 tane yaşlımız var. Onların huzuru için varız. Yaşlılarımız pandemi kurulunun yaş sınırlamasına göre çarşıya çıkıp ihtiyaçlarına karşılayıp gezip dolaşabiliyorlar. Kısıtlamalı ziyaretçi alabiliyoruz. Ziyarete gelenleri bahçede yaşlılarımızın yakınları ile görüştürebiliyoruz. Onları korumak adına içeriye çok fazla ziyaretçi kabul etmiyoruz.” dedi.

“ELLERİNİ ÖPÜP NASİHATLARİNİ DİNLEMEYİ ÇOK ÖZLEDİK.”

 Fatsa Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mustafa Sezgin ile birlikte huzur evi gezen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yaşlılarla sohbet ederek onların gönlünü aldı. 

Yaşlıları dinleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Pandemi döneminde kısıtlı da olsa yaşlılarımızla görüştük. Hayatımıza değer katan, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olan büyüklerimizle sohbet etmekten çok mutlu oldum. Unutulmamalıdır ki, yaşlanmak insanlar için kaçınılmaz bir olgudur. Pandemi döneminde en çok yaşlılarımızın elini öpüp nasihatlerini dinlemeyi özledik. Yaşlılarımıza hizmet etmek bizlerin görevi. Yerel yönetimler olarak yaşlılarımızın her zaman her durumda yanlarındayız. Tecrübeleriyle bize yol gösteren, yolumuza ışık tutan değerli büyüklerimize sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum.” diye konuştu

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde